Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Всупереч закритим кордонам, більшість мандрівників не планують залишатися вдома у 2021 році. Тому експерти озвучили головні туристичні тенденції, які можуть стати найпопулярнішими у туристів.



Японія і Кариби

Коли світ почне відкриватися заново, Японія стане найпопулярнішим напрямком для мандрівників, оскільки влітку тут проходитимуть Олімпійські ігри 2020 року.

Подорожі до пляжів будуть залишатися популярними в прийдешньому році, оскільки це простий спосіб підтримувати соціальну дистанцію. Одними з популярних напрямків будуть Мексика і Карибський басейн.

Читати  В'язниця для демонів: в мережі з'явилося відео таємничого "Колодязя пекла" в Ємені

Країни, куди варто їхати у 2021

Раніше експерти National Geographic назвали найкращі країни для подорожей у 2021 році. Їх поділили на такі категорії:

  • “Сталий розвиток”: Великобританія, Греція, Фінляндія, Німеччина та Африка
  • “Природа”: Бразилія і Канада
  • “Сімейна подорож”: Чорногорія, Японія, Великобританія, Румунія.
  • “Пригоди”: Грузія, Аргентина та Туреччина

Які країни обиратимуть українці у 2021

Експерти туристичного ринку прогнозують, що Туреччина і Єгипет, як і у 2020 році, залишаться найпопулярнішими серед українських туристів. Річ у тім, що у 2021 році, кордони багатьох країн для українців залишаються закритими у зв’язку з пандемією.

Читати  Авіакомпанії оголосили про запуск нових маршрутів

Враховуючи поки закриті кордони з ЄС, Туреччина не втратить колишньої популярності в українців і надалі, – прогнозує Андрій Демура, директор туристичної компанії “Аполло-тур”.

Також він говорить, що ця країна може забрати на себе потік туристів, які цікавляться катанням на лижах. Влітку вона вже трохи “відіграла” частину ринку у Єгипту, така тенденція буде і взимку 2021 року. За його словами, у структурі продажів Туреччина займає близько 60% обсягу реалізованих турів. Але фахівець відзначає, що Єгипет також навряд чи втратить популярність серед туристів.

Читати  "Кохання у повітрі": Qatar Airways влаштував розпродаж до Дня Валентина

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *