Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Комісія з присвоєння зірок українським готелям встановила категорію “п’ять зірок” двом місцям розташування.

Під час третього засідання комісія категоризувала десять готелів із 17, які подавалися на розгляд 30 березня.



“Категорії надано десятьом готелям. Двом із них встановлено п’ятизіркову категорію”, – повідомили представники Державного агентства розвитку туризму.

Так, категорію “п’ять зірок” встановлено готелю Chalet Equides, що розташований у селі Лiсники Київської області, та готелю “Цунамi” у місті Дніпро.

Читати  Комісія за два місяці роботи присвоїла зірки 52 українським готелям

Крім цього, “чотири зірки” підтвердили готелям “Морський” в Одесі та “Рейкарц” у Чернігові.

Підтвердження категорії “три зірки” отримали “Дружба” у Кривому Розі, “Турист” – у Харкові, “Дніпровські зорі” – у Кременчуці, “Амарант”, “Чорне море” та “Київський готель “Мир” – у Києві.

Водночас відмову у присвоєнні категорії отримав готель “Містерія” в Харкові.

Читати  На узбережжі Азова планують побудувати п’ятизіркові готелі з казино

Шість готелів відправили на доопрацювання документації. Зокрема, “Жуляни Ciтi” в селі Софiївська Борщагiвка на Київщині, “Україна” в Черкасах, “Рейкарц Житомир” у Житомирі, “Мир” у Харкові, “Чорне море” та “Рацiотель Маренеро Одеса” в Одесі.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

омиссия по присвоению звезд украинским отелям установила категорию «пять звезд» двум местам расположения.

Как передает корреспондент Укринформа, во время третьего заседания комиссия категоризировала десять гостиниц из 17, которые подавались на рассмотрение 30 марта.



“Категории предоставлены десяти отелям. Двум из них установлена пятизвездочная категория”, – сообщили представители Государственного агентства развития туризма.

Читати  15 цікавих фактів про готель Бурдж-Аль-Араб у Дубаї

Так, категория “пять звезд” установлена отелю Chalet Equides, расположенному в селе Лисники Киевской области, и отелю “Цунами” в городе Днипро.

Кроме этого, “четыре звезды” подтвердили отелям “Морской” в Одессе и “Рейкарц” в Чернигове.

Подтверждение категории “три звезды” получили “Дружба” в Кривом Роге, “Турист” – в Харькове, “Днепровские зори” – в Кременчуге, “Амарант”, “Черное море” и “Киевская гостиница “Мир” – в Киеве.

Читати  Продумано до дрібниць: 6 крутих деталей в готелях, які змушують повертатись знову

В то же время отказ в присвоении категории получил отель “Мистерия” в Харькове.

Шесть отелей отправили на доработку документации. В частности, “Жуляны Cити” в селе Софиевская Борщаговка Киевской области, “Украина” в Черкассах, “Рейкарц Житомир” в Житомире, “Мир” в Харькове, “Черное море” и “Рациотель Маренеро Одесса” в Одессе.


Fatal error: Cannot redeclare move_comment_field_to_bottom() (previously declared in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php:9) in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php on line 9