Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Скільки коштує відпочинок в Буковелі, чи дотримуються там карантинних норм та деталі про скіпаси розповіла на своїй Фейсбук-сторінці туристка Оксана Байло.



За три роки Буковель кардинально змінився

Оксана пише, що не була в Буковелі вже три роки, бо два лижні сезони поспіль вони катали в Австрії, а минулий сезон – у Швейцарії й Італії. А в цьому збиралися кататися у Франції, але COVID-19 змінив їхні плани, і у свою весільну подорож жінка з чоловіком вирушила в Буковель. Вона зазначає, що не пошкодувала про це ні хвилини.

Мушу зізнатися, що за три роки курорт Буковель змінився кардинально. Таку кількість і красу готелів можна знайти хіба що на найбільш люксових курортах Європи. 70 кілометрів трас за три роки в Буковелі зросла до 100! Коли ми приїхали, снігу не було зовсім, але траси зроблені відмінно, – пише туристка.

Читати  Польща очолила перелік країн, до яких найчастіше їздять українці

Відсутність культури катання

Оксана поділилася, що люди воліють не брати інструктора та йти на довгі траси, тільки ставши на лижі, і що найбільш безстрашні несуться плугом з гори на величезній швидкості, і налітають на людей, які їдуть попереду них.

Мене збили в перший день, я летіла в обрив з траси, зробивши сальто через голову на лижах. Я не жартую, це було дуже страшно. Я відбулася трохи потягнутою шиєю, але цілком могла її зламати. З кількох десятків, що проїхали повз, допомогу запропонувала мені одна людина, – зауважила жінка.

Читати  Коса Обитічна: як добратися, на що подивитися та як розважатися

Туристка пише, що це траплялося щодня: ззаду обов’язково хтось хоч раз налітав, і це при тому, що людей ще поки на трасах було відносно не багато. Вона зазначає, що це і є культура, якої в Україні, на жаль, немає – збити людину й не озирнутися.

Які ціни в Буковелі взимку 2020/2021?

Ціни – високі. Місцями навіть сильно завищені. Наприклад, вино в супермаркеті – мінімум у два рази вище реальної вартості. Ціни на готелі та їжу в “Буковелі” в цьому сезоні досягли та перевершили австрійські, а місцями й швейцарські. Радує, що сервіс не поступається європейському, а місцями навіть перевершує, – зазначає жінка.

Читати  Мистецтво світла: бразильський фотограф створює магічні кадри природи

Оксана Байло закликає приїжджати у Буковель, адже це найкрасивіший, справжній європейський, український курорт. А підсумовує тим, що кращого часу дізнатися й полюбити сильніше свою країну точно не буде!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *