Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Уряд Великої Британії прийняв рішення спростити правила в’їзду для вакцинованих туристів. Зокрема, скасувати вимогу ПЛР-тесту перед прибуттям до Англії.



Про це повідомив прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон.

Англія скасовує ПЛР-тести для вакцинованих туристів

За його словами, з 7 січня мандрівники з подвійною дозою і молодше 18 років більше не повинні будуть представляти негативний результат тесту на коронавірус перед вильотом в Англію.

Читати  Романтичний вікенд Джей Ло з Беном Аффлеком: як виглядає закритий клуб, де вони зупинилися

З п’ятниці ми припиняємо тестування перед відправленням… ми також скасовуємо вимогу ізоляції після прибуття,
– заявив Джонсон.

Він також додав, що з тієї ж дати цим категоріям осіб більше не доведеться самоізолюватися, очікуючи результатів негативного тесту.

Натомість з 9 січня вакциновані туристи зможуть пройти дешевший тест на антиген протягом двох днів після прибуття, при цьому їм не потрібно проходити карантин в очікуванні результату.

Читати  Битва за пасажирів після карантину: Ryanair готовий знижувати ціни аж до 0,99 євро за квиток

Наразі такі послаблення стосується лише Англії, втім, імовірно, що уряди Уельсу, Шотландії та Північної Ірландії наслідують цей приклад.

Правила для невакцинованих – незмінні

Жодне з чинних правил подорожей не зміниться для невакцинованих мандрівників віком від 18 років – вони, як і раніше, повинні продовжувати здавати негативний тест перед від’їздом, проходити 10-денний карантин після прибуття, а також ПЛР-тест на другий і восьмий дні самоізоляції.

Читати  Австралія відкриє кордони, але не для всіх

Так, пом’якшення правил з 7 січня призведуть до того, що обмеження на в’їзні поїздки повернуться до тих, що були з 24 жовтня до 30 листопада торік.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *