Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

“Римські пригоди” / To Rome with love

Фільм розповідає про події, що відбуваються в одному з найдивовижніших міст – Римі. У ньому переплітаються кілька історій, створюючи цікавий і захопливий сюжет. Архітектор у віці, якому Рим немов дав друге життя, молода подружня пара з невеликого містечка, що приїхала в пошуках романтики, постановник опер, який знайшов собі нову потенційну зірку і справжня знаменитість, яка ще буквально вчора була ніким. Всі вони відчують на собі магічний дотик стародавніх вулиць, які пам’ятають ще марші солдат давно зниклої імперії.

Читати  Хмельниччина пропонує мандрівникам сім замків для подорожей восени

“Санктум” / Sanctum

Трилер про дайверів, яким заблокувало вихід з підводної печери. Група дайверів робить дуже ризиковану експедицію в найбільшу систему печер на Землі – неймовірно красиву і майже недоступну. Несподіваний тропічний шторм змушує їх спуститися глибоко в печери. Єдиний порятунок для дослідників – знайти невідомий другий вихід до моря, долаючи шалену стихію бурхливих вод, підступні пастки підземель і смертельний жах… Кому ж вдасться вижити та віднайти вихід з-під землі?

Читати  Big Data від Київстар допомагає аналізувати туристичні потоки на Чернігівщині

 

“Кон-Тікі” / Kon-Tiki

Норвезька стрічка, присвячена експедиції відомого мандрівника та дослідника Тура Хеєрдала на плоту з Перу в Полінезію у 1947 році. Пройшовши з командою 4300 морських миль, Хеєрдал довів свою ж, не правдоподібну на той час гіпотезу про те, що острови Тихого океану могли заселити індіанці Південної Америки, які в давні часи здійснювали подорожі на великі відстані на плотах із бальсового дерева. Крім наукової цілі експедиція здобула ще одну – суттєво змінила уявлення про можливості людини.

Читати  Без очей, вух чи рота: група дайверів натрапила на інопланетну морську істоту в Єгипті

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *