Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

“Римські пригоди” / To Rome with love

Фільм розповідає про події, що відбуваються в одному з найдивовижніших міст – Римі. У ньому переплітаються кілька історій, створюючи цікавий і захопливий сюжет. Архітектор у віці, якому Рим немов дав друге життя, молода подружня пара з невеликого містечка, що приїхала в пошуках романтики, постановник опер, який знайшов собі нову потенційну зірку і справжня знаменитість, яка ще буквально вчора була ніким. Всі вони відчують на собі магічний дотик стародавніх вулиць, які пам’ятають ще марші солдат давно зниклої імперії.

Читати  В Україні взялися за реставрацію замків. За три роки хочуть відновити 150 об'єктів

“Санктум” / Sanctum

Трилер про дайверів, яким заблокувало вихід з підводної печери. Група дайверів робить дуже ризиковану експедицію в найбільшу систему печер на Землі – неймовірно красиву і майже недоступну. Несподіваний тропічний шторм змушує їх спуститися глибоко в печери. Єдиний порятунок для дослідників – знайти невідомий другий вихід до моря, долаючи шалену стихію бурхливих вод, підступні пастки підземель і смертельний жах… Кому ж вдасться вижити та віднайти вихід з-під землі?

Читати  Унікальна локація: у Єгипті для туристів готують новий масштабний об'єкт

 

“Кон-Тікі” / Kon-Tiki

Норвезька стрічка, присвячена експедиції відомого мандрівника та дослідника Тура Хеєрдала на плоту з Перу в Полінезію у 1947 році. Пройшовши з командою 4300 морських миль, Хеєрдал довів свою ж, не правдоподібну на той час гіпотезу про те, що острови Тихого океану могли заселити індіанці Південної Америки, які в давні часи здійснювали подорожі на великі відстані на плотах із бальсового дерева. Крім наукової цілі експедиція здобула ще одну – суттєво змінила уявлення про можливості людини.

Читати  В Івано-Франківську розкажуть про гастрономічні вподобання Івана Франка

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *