Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Як повідомляє “Європейська правда”, про це пише болгарське видання БГНЕС.

Працівники туристичних компаній заявили, що збираються “закрити офіси і вийти на протести”, зокрема, заблокувати головну дорогу до Варни.

Зазначається, що рішення про скасування тестів міністр туризму Мар’яна Ніколова прийняла після зустрічі з туристичною індустрією на Сонячному березі.

Читати  Які гірські вершини світу має підкорити кожен прихильник активного відпочинку

В той же час міністр оголосила, що до кінця активного літнього сезону будуть діяти два готелі для іноземних громадян, які контактували з хворими та потребують карантину в Болгарії.

Один готель під назвою “Golden Horn” розташований на Сонячному березі і має місткість 120 номерів, другий – готель “Del Mar” на Золотих пісках з приблизно 30 номерами.

“На даний момент моя позиція полягає в тому, що це потрібно забезпечити за рахунок держави, бо уявіть, якщо ми маємо іноземних туристів і вони приїхали б за цих умов, яка була б для них плутанина. Не думаю, що у нас буде дуже велика кількість пацієнтів, тому я зараз веду переговори щодо фінансового страхування цих людей”, – сказала Ніколова.

Читати  Qatar Airways пропонує безкоштовні екскурсії та візит у парк розваг до квитків у Таїланд

Міністр також оголосила, що серед невідкладних заходів допомоги туристичній галузі буде 50-відсоткове зниження орендної плати для всіх об’єктів, що управляються на території Сонячного берега, а орендна плата для об’єктів, які взагалі не вдалося відкрити через пандемію, буде повністю скасована.

Зазначимо, що лише два дні тому МЗС Болгарії оприлюднило інформацію про те, що громадяни України з 30 липня можуть в’їжджати лише за умови наявності негативного тесту на коронавірус, зробленого не пізніше ніж за 72 години до прибуття.

Читати  Львівщині на «Мале карпатське коло» наступного року потрібно 4,2 мільярда гривень – ОДА

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *