Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Новий федеральний канцлер Австрії Карл Нехаммер оголосив про завершення локдауну. Країна планує відкритися для туристів у грудні.



Зараз в Австрії продовжують діяти суворі обмеження, які залишаться в силі й після відкриття кордонів. Приміром, для входу у громадські місця негативного тесту на COVID-19 недостатньо.

Коли Австрія відкриється для туристів

На сайті вказано, що за умови відсутності нового сплеску захворюваності, поїздки для туристів відновились 13 грудня 2021 року.

Читати  На Хмельниччині зняли музичні кліпи в 5 туристичних локаціях

Нагадаємо, що Австрія ввела повний локдаун 22 листопада, коли кількість щоденних випадків COVID-19 в країні перевищила 15 тисяч.

Які правила діятимуть в Австрії

Для тих, хто планує поїздку до Австрії після 13 грудня, треба враховувати, що для отримання дозволу на в’їзд вони як і раніше зобов’язані дотримуватися певних правил в’їзду.

Читати  Pegasus Airlines влаштувала розпродаж авіаквитків на 2022 рік: напрямки та ціни

Наразі в Австрії діють такі правила в’їзду:

  • іноземці повинні надати результат тесту на COVID-19, довідку про вакцинацію або довідку про одужання. Ті, у кого немає свідоцтва про вакцинацію або одужання, повинні представити негативний результат ПЛР-тесту протягом 72 годин.
  • ті, у кого є дійсний сертифікат про вакцинацію або одужання, не підлягають тестуванню. Проте у свідоцтві про вакцинацію повинно бути зазначено, що власник вакцини був імунізований однією з прийнятих вакцин протягом останніх 9 місяців.
  • Також на території Австрії діє правило 2-G. Це означає, що кожен, включаючи туристів, повинен надати доказ вакцинації або одужання для доступу до громадських місць і різних заходів.
Читати  Житомирський аеропорт відкривають для міжнародних рейсів

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *