Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
У Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва створять лабораторію ручного друку фотографії, де проводитимуть майстер-класи та буде можливість самостійно надрукувати фото.


Про це розповів директор музею-студії фотомистецтва Віталій Савін.

«Ми брали участь у бюджеті участі і наш проєкт посів третє місце в категорії «Культура і туризм». Проєкт передбачає створення лабораторії ручного друку на базі музею-студії фотомистецтва. Бюджет проєкту 150 тис. грн, які ми спрямуємо на придбання хімічних розчинів, потрібних для друку фотографій, фотопаперу, цифрового фотоапарату, об’єктиву та іншого обладнання», – зазначив Савін.

Читати  8 міст планети, які вирішили зменшити викиди вуглецю

За його словами, після створення фотолабораторії в музеї планують проводити майстер-класи із друку фотографій для груп відвідувачів. Окрім того, буде можливість самостійно проявити плівку та надрукувати фотографії. Водночас буде доступним і друк цифрових фото.

Як зауважив директор музею-студії фотомистецтва, у Хмельницькому наразі немає жодної такої лабораторії. Відтак проєкт спрямований на популяризацію фотографії через вивчення історії розвитку фотомистецтва.

Читати  ВЧЕНІ ПОЯСНИЛИ, ЧОМУ ЛЮДИ ПО ВСЬОМУ СВІТУ СКУПОВУЮТЬ ТУАЛЕТНИЙ ПАПІР

Лабораторію ручного друку планують відкрити у вересні 2022 року до 12-річчя музею-студії і фотомистецтва.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *