Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Якщо вчитися на помилках інших людей — сам їх не припустишся. Це, звісно, знає кожен. Але однаково мандрівники-початківці продовжують щоразу наступати на ті ж самі граблі. Туристи переплачують, запізнюються на рейси й часто стикаються з поганим обслуговуванням, повторюючи одні й ті ж помилки.



Використовують тільки готівку чи банківську карту

Усюди тримайте при собі банківську карту й певні готівкові кошти. Тому що, по-перше, не завжди можливо оплатити покупку картою. Наприклад, через те, що в країні відпочинку використовують іншу платіжну систему або просто банально немає термінала для оплати.

Читати  Wizz Air скасував рейси з України до Естонії за день після поновлення – зросла кількість хворих на COVID-19

По-друге, не всюди, особливо в європейських країнах, приймають готівку. Інколи вам потрібно швидко оплатити покупку, а це можливо тільки за допомогою карти. Діставати гаманець із купюрами й монетами, усе рахувати й платити буде просто некомфортно.

Подорожують без аптечки

Не створюйте собі додаткових проблем — візьміть із собою аптечку з усім необхідним. Бажано, щоб у ній щонайменше були: знеболювальне, антисептик, пластир, бинт і препарат від застуди.є

Читати  В Австрії легалізують евтаназію: хто отримає на неї право

Залишають мало часу на пересадку

Якщо ви летите на відпочинок чи додому непрямим рейсом — плануйте достатньо часу на пересадку. Тому що затримки, переїзд між терміналами аеропорту й довготривалі перевірки можуть зіпсувати усі ваші плани. Ми рекомендуємо виділяти мінімум дві-три години на пересадку.

Обмінюють валюту за невигідним курсом

Щоб обміняти гроші за вигідним курсом удома й за кордоном, уникайте: аеропортів, вокзалів, прикордонних територій, туристичних стоянок, центру міста й території біля метро.

Читати  ТОП-5 гірськолижних українських курортів: куди їхати, за скільки та навіщо

Забувають про різні електричні роз’єми

Забути про цю проблему допоможе універсальний перехідник. Це пристрій, що має безліч різних розеток і вилок. До того ж деякі його види мають усередині ще й трансформатор напруги, який не дозволить стрибкам в електромережі зіпсувати вашу техніку. Подбайте про перехідник, щоб будь-де без проблем підзаряджати смартфон або ноутбук.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *