Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

На маршрутах туристи побачать знамениті рекреаційні зони Ужанської долини, заклади з локальної кухнею, крафтовому продуктами тощо.

Новий туристичний проєкт, який передбачає розробку десяти нових туристичних маршрутів по Ужанської долини, втілюють в Закарпатській області. Як повідомили в Управлінні туризму і курортів Закарпатської ОДА, туристи зможуть подорожувати по маршрутам самостійно, використовуючи онлайн-карти і аудіогід.



“10 маршрутів для самостійних подорожей художньо відтворять в сувенірному наборі листівок “Пізнай Ужанську долину” і в аудіогіді на платформі міжнародного мобільного додатка izi.travel. Це будуть авто-, вело- і пішохідні маршрути по Ужанської долини. У кожному з них ми пропонуємо не тільки цікаві історичні, архітектурні та природні пам’ятки, а й місцеві “родзинки”, – зазначила керівник проекту Людмила Сюзев.

Читати  З Австрії до Австралії: подружжя організувало подорож у трейлері, щоб наблизити сина до природи

За її словами, це знамениті рекреаційні зони Ужанської долини, заклади з локальної кухнею, крафтовому продуктами тощо.

Розробники відкриті до співпраці і готові внести місцеві локації в нові маршрути або додати їх як навігаційні підказки для відвідування. Комерційні об’єкти можна вносити в маршрути безкоштовно, головне, щоб пропонована атракція була цікавою для туристів.

Читати  В мережі показали, як виглядають вагони елітного потягу "Київ – Одеса"

Як повідомляється, проєкт реалізує ГО “Щасливі діти” в партнерстві з ГО “Асоціація фахівців туристичного супроводу Закарпаття” за підтримки Українського культурного фонду.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *