Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Дізнайтеся, як найкраще спланувати свою поїздку до Франції

Париж вважається одним з найпопулярніших туристичних напрямків у світі. Чому – зрозуміло: місто може похвалитися приголомшливою архітектурою, смачною кухнею, неймовірними магазинами і першокласними музеями.



Щоб мандрівники не зіпсували собі поїздку, видання Huffpost попросило парижан назвати головні помилки, які дуже часто роблять туристи в цьому романтичному місті.

Перенасичений графік. Якщо час лімітований, краще бути вибірковим – приділити більше уваги кільком локаціям. Екскурсовод Річард Наем, засновник Eye Prefer Paris Tours, радить додавати у денний графік щонайбільше два-три заняття

Читати  Намагайтеся не подорожувати, якщо у цьому немає необхідності, – ВООЗ

Привітання парижан. У Франції прийнято з усіма вітатися. Якщо проігноруєте чуже Bonjour – це буде розцінюватися як грубість з вашого боку.

Не поспішайте у ресторанах. В середньому місцеві жителі витрачають на обід та вечерю 60-75 хвилин.

Перевіряйте робочий графік. Перш ніж кудись відправитись у Парижі, варто ретельно перевірити години роботи. Багато локацій працюють не цілодобово і можуть мати нестандартний графік перерв та вихідних.

Читати  Які речі туристи найчастіше крадуть в готелях

Будьте обачним – кишенькові злодії! У Парижі багато кишенькових злодіїв. Найчастіше вони працюють поряд з популярними туристичними пам’ятками, такими як Ейфелева вежа та Лувр.

Єдиний квиток для всіх музеїв. Така покупка доцільна, якщо ви плануєте відвідати щонайменше два музеї в день. В іншому випадку – це марне витрачання коштів.

Проживання не в центрі. Околиці Ейфелевої вежі – один з найтуристичніших районів Парижа, де рідко можна зустріти місцевих жителів або знайти автентичну французьку культуру.

Читати  В Умані встановили туристичні пілони, один із них відразу зламали

Купівля хліба, вина та сиру в супермаркетах. Не робіть цього. У кожного парижанина є своя улюблена пекарня, де він може придбати традиційний багет чи недільний круасан.

Не везіть додому багети та круасани. Вони перетворяться на сухарі. Якщо дійсно хочете принести трохи хліба додому, виберіть великий сільський хліб (au levain – хліб із закваски).

Чайові. Можна залишити офіціанту невелику винагороду – 3-5% від вашого рахунку. Проте можна цього й не робити.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *