Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Франція

У Франції заборонено називати свинок іменем Наполеон. Будь-то декоративний домашній улюбленець чи звичайна тваринка на фермі – якщо правоохоронці дізнаються, що ви кличете свиню іменем великого завойовника та імператора, то вам випишуть чималий штраф.



Швейцарія

Ще один цікавий закон, який стосується свинок, однак цього разу винятково морських, діє у Швейцарії. Тут заборонено мати лише одну морську свинку, адже вони є соціальними тваринами, і потребують щонайменше ще одного компаньйона свого виду. Якщо у вас лише один такий домашній улюбленець у Швейцарії, то вам може навіть загрожувати позбавлення волі, адже це прирівнюють до жорстокого поводження з тваринами.

Читати  У Нью-Йорку вирішили закрити музей шпигунства КДБ

Мальта

Мешкаючи чи подорожуючи на Мальту, слід добре задуматись, з якою інтенсивністю та виразом обличчя ви біжите. Тут діє закон, який забороняє “агресивний біг” вздовж вулиць, на яких розташовані будівлі державних установ. Законодавці Мальти вбачають в цьому загрозу державного суверенітету та можливість теракту.

Польща

У Польщі заборонено носити одяг із зображенням мультяшного персонажа Вінні Пуха. Це стосується прогулянок поблизу шкіл, дитячих садків та майданчиків. Причина – герой мультика не носить штанів, і тим самим, на думку законодавців, пропагує нездорову поведінку.

Читати  Як правильно зібрати ручну поклажу: поради і головні помилки

Румунія

В Румунії заборонено бути мертвим більше одного року. Як би це абсурдно не звучало, у 2016 році одного з громадян Румунії оголосили загиблим, однак у 2018 році чоловік прийшов до суду з метою скасувати свою смерть. Представники феміди відмовили румуну у його проханні, опираючись на те, що він “надто довго був визнаний мертвим”.

Читати  В'язниця для демонів: в мережі з'явилося відео таємничого "Колодязя пекла" в Ємені

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *