Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Іспанський клуб альпінізму організував фотоконкурс, щоб популяризувати свою діяльність. У змаганні брали участь фотографи з усього світу, а від їхніх знімків перехоплює подих.



До комісії конкурсу CVCEPhoto надійшло майже тисяча заявок з 58 країн. А обрати серед них переможця виявилось складніше, ніж очікували члени журі.

Фото, від яких перехоплює подих

X позначає місце для чудової фотографії: польський фотограф Марцін Цепієлевський зробив це в природному заповіднику Адрспах-Тепліце в Чехії. Судді були достатньо вражені, щоб це фото переможцем у конкурсі.

Читати  Вода кольору Coca-Cola: у Бразилії набуває популярності незвичайне озеро

Цей знімок, що викликає запаморочення, зробив француз Алекс Буйс. Він отримав нагороду другої премії в конкурсі CVCEPhoto. На ній зображено, як Джефф Мерсьє вилазив з мулена (глибокої щілини, утвореної літньою талою водою) всередині французького льодовика Мер-де-Глейс у жовтні 2020 року.
Цей надзвичайний знімок, який отримав почесну відзнаку, є роботою австралійського фотографа Лаклана Гардінера. На фото Шарлотта Блейк, яка підіймається на скелю острова Бруні біля узбережжя Тасманії, а сильні течії кружляють внизу.
Це неймовірне фото зробив австралійський фотограф Саймоном Картером. Воно показує, що скелелази не піддаються гравітації. Два альпіністи проходять технічно складний маршрут під назвою “Людина, що продала світ” у регіоні Вікторія на Австралії.
Це захопливе зображення іспанця Хав’єра Урбона потрапило до списку почесних згадок. Воно показує альпініста, який рухається по тріщині в унікальному гігантському валуні в національному парку Сьєрра-де-Гвадаррама.
Бронзовий призер фотоконкурсу – італієць Алессандро Кантареллі. Для того, щоб зробити цей знімок йому довелось зробити панораму на 360 градусів, а потім “зшити” 18 окремих зображень.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *