Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Чимало туристів обмежуються виключно короткими екскурсіями до пірамід, а решту часу сидять у готелі та їдять інтернаціональну їжу. Дізнайтеся, як зробити подорож до Єгипту справді вражаючою.



  1. Читайте написи біля пам’яток

Подивитися на піраміди або стародавні храми – пів справи. Обов’язково читайте інформаційні таблички або слухайте екскурсовода, щоб дізнатися, що справді приховують під собою величні руїни або пам’ятки.

  1. Обов’язково зайдіть всередину пірамід

Відчуйте себе першовідкривачем і дослідником гробниць фараонів. Головне – не панікуйте, адже всередині досить обмежений простір та не надто свіже повітря.

  1. Не обмежуйтеся фотографіями Сфінкса й пірамід

Виділіть ще пів години, щоб побачити корабель Хуфу в музеї човнів неподалік. Цей повнорозмірний корабель був замурований у скелі біля пірамід у 2500 році до нашої ери.

Читати  10 найдовших авіаперельотів у світі, що тривають без посадок

  1. Якщо хочете уникнути натовпу, доведеться бути на сонці

Більшість туристів відвідують піраміди рано-вранці, коли сонце ще не таке пекуче. Ті, хто приїздить сюди після 11 ранку, ризикують опинитися у пекельній спеці. Тому обирайте, що вам простіше витримати: натовп туристів чи спеку.

  1. Відвідайте ресторани, куди ходять місцеві мешканці

Тільки так ви зможете повністю оцінити смак місцевої кухні. Готелі та ресторани з інтернаціональною їжею не дають ти емоцій, які принесуть вам автентичні страви.

  1. Купуйте сувеніри в Хан ель-Халілі

На цьому ринку в Каїрі ви знайдете безліч хороших речей за чудовими цінами.

  1. Коли милуєтеся туристичними об’єктами, будьте пильні

На неуважних туристів в популярних місцях завжди чатують кишенькові злодії. До того ж місцеві мешканці можуть досить агресивно продавати свої сувеніри, або обманом змусити вас одягнути автентичний одяг для фото, а потім попросити за це астрономічну суму.

  1. Завжди носіть із собою серветки та туалетний папір

Не всі туалети, навіть у найпопулярніших локаціях, облаштовані добре. Такі дрібниці, як серветки, дезінфектор, власний рулон паперу допоможуть уникнути незручностей та зберегти необхідний рівень гігієни.

Читати  Майже 40 тисяч людей із різних країн відвідали віртуальні тури Києвом

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *