Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Чимало туристів обмежуються виключно короткими екскурсіями до пірамід, а решту часу сидять у готелі та їдять інтернаціональну їжу. Дізнайтеся, як зробити подорож до Єгипту справді вражаючою.



  1. Читайте написи біля пам’яток

Подивитися на піраміди або стародавні храми – пів справи. Обов’язково читайте інформаційні таблички або слухайте екскурсовода, щоб дізнатися, що справді приховують під собою величні руїни або пам’ятки.

  1. Обов’язково зайдіть всередину пірамід

Відчуйте себе першовідкривачем і дослідником гробниць фараонів. Головне – не панікуйте, адже всередині досить обмежений простір та не надто свіже повітря.

  1. Не обмежуйтеся фотографіями Сфінкса й пірамід

Виділіть ще пів години, щоб побачити корабель Хуфу в музеї човнів неподалік. Цей повнорозмірний корабель був замурований у скелі біля пірамід у 2500 році до нашої ери.

Читати  SkyUp Airlines запускає новий рейс з Києва до ОАЕ

  1. Якщо хочете уникнути натовпу, доведеться бути на сонці

Більшість туристів відвідують піраміди рано-вранці, коли сонце ще не таке пекуче. Ті, хто приїздить сюди після 11 ранку, ризикують опинитися у пекельній спеці. Тому обирайте, що вам простіше витримати: натовп туристів чи спеку.

  1. Відвідайте ресторани, куди ходять місцеві мешканці

Тільки так ви зможете повністю оцінити смак місцевої кухні. Готелі та ресторани з інтернаціональною їжею не дають ти емоцій, які принесуть вам автентичні страви.

  1. Купуйте сувеніри в Хан ель-Халілі

На цьому ринку в Каїрі ви знайдете безліч хороших речей за чудовими цінами.

  1. Коли милуєтеся туристичними об’єктами, будьте пильні

На неуважних туристів в популярних місцях завжди чатують кишенькові злодії. До того ж місцеві мешканці можуть досить агресивно продавати свої сувеніри, або обманом змусити вас одягнути автентичний одяг для фото, а потім попросити за це астрономічну суму.

  1. Завжди носіть із собою серветки та туалетний папір

Не всі туалети, навіть у найпопулярніших локаціях, облаштовані добре. Такі дрібниці, як серветки, дезінфектор, власний рулон паперу допоможуть уникнути незручностей та зберегти необхідний рівень гігієни.

Читати  Хитрощі на кожному кроці: як лоукостер "кидають" на гроші пасажирів

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *