Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Найвідвідуваніший музей світу, паризький Лувр, за час карантину, а саме за 71 день, набрав 10,5 млн онлайн-візитів завдяки безкоштовним екскурсіям на своєму сайті та постам в соцмережах. Про це заявила дирекція музею. Для порівняння: за весь 2018 рік музей прийняв 10,2 мільйона відвідувачів, за 2019 рік – 9,6 млн.



Пік віртуальних відвідин музею припав на перші тижні карантину, протягом кожного з них сайт Лувру подивилися близько 330 тисяч осіб. Більшість відвідувачів були іноземними “гостями”.

Читати  SkyUp у червні почне літати з Києва на грецькі острови

З 12 березня по 22 травня сайт відвідали 16% французів і 17% американців. Після цього працівники музею почали пропонувати більше віртуальних екскурсій англійською мовою. Третє місце за відвідуваністю зайняли “віртуальні туристи” з Китаю.

Працівники Лувру сподіваються на його швидке відкриття, однак щотижня вони продовжують пропонувати нові віртуальні екскурсії різними мовами і знайомство з колекціями музею.

Читати  Нові умови в'їзду в Україну для іноземців

“У нашій новій реальності великим музеям доведеться розвивати можливості нових медіа, щоб познайомити глядачів зі своїми колекціями. Хоча ми не зовсім це вітаємо, тому що твори мистецтва – це не просто картинки, вони вимагають безпосередньої зустрічі з глядачем”, – зазначила директор по роботі з громадськістю музею Софі Гранж.

Франція почала вихід з жорсткого карантину 11 травня, коли відкрилися невеликі музеї. Великі музеї, такі як Лувр, залишаються зачиненими.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *