Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Після масштабної повені влада італійської Венеції вирішила з квітня 2020-го року зробити вхід в базиліку Сан-Марко платним. Це допоможе зібрати гроші на відновлення собору. Ціну квитка поки не називають. Про це повідомляє портал Venezia Radio TV.



Купити квиток на сайті Сан-Марко зможуть соло-туристи або групи мандрівників. У вартість буде входити відвідування основних приміщень собору, додаткових залів і вівтаря Пала д’Оро.

Читати  Олена Зеленська запустила україномовний аудіогід у Версальському палаці

Потрапити в базиліку можна буде і за безкоштовною квотою. Такі квитки вдасться отримати тільки в касах собору в день відвідин. Їх кількість буде обмеженою (як і список доступних для огляду місць). Вільно зможуть проходити в храм віруючі. Для них передбачено окремий вхід.

За словами члена виконавчої ради Сан-Марко П’єрпаола Кампостріні, забронювати платний квиток можна буде заздалегідь на сайті собору. Це можливо не лише для окремих туристів, але й для груп.

Читати  Плюшеві коали знаходяться по всьому Нью-Йорку, щоб підтримати австралійську дику природу.

Щороку до Венеції приїжджає більше 22 мільйонів туристів. Місцева влада вже затвердила податок за в’їзд (з 1 червня він підніметься до 10 євро). На центральній площі Сан-Марко встановлений ліміт відвідувань – 65 тисяч осіб в день

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *