Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У Ліоні, штат Колорадо, знаходиться Bella La Crema, перший в світі масляний бар, де можна посидіти з теплим, хрустким багетом і чотирма щедрими порціями домашнього ароматизованого вершкового масла, приправленого різними травами і спеціями. Меню пропонує як солоні (з розмарином, беконом, часником, цибулею , паприкою, зеленню Провансу тощо), так і солодкі ( з корицею, ваніллю, кавою, соком).



Загалом, власниця бару  Шона Лі Штрекер з нуля готує більше 20 різних смаків масла з використанням органічних вершків від корів, що харчуються травою. Її місія, щоб людина відчула справжній смак масла, а не тієї суміші, що продається в магазинах.

Читати  Вхід лише після оплати: у Венеції обмежать кількість туристів

Тут також можна замовити сніданок, обід або вечерю, де авторське масло і пахта Штрекер відграють головні ролі в таких стравах як курячий салат, сир на грилі з розмарином і шавлією, томатний бісквіт чи кассулет. А її французький цибулевий суп настільки популярний, що люди дзвонять заздалегідь, щоб замовити наперед, аби не розібрали.

Читати  Пара залишила роботу заради оголених фото в подорожах і прославилася

Також вона робить цікаві бутерброди до чаю, поєднуючи масло з незвичними б, здавалося, продуктами – огірком, м’ятою та полуницею.

А бурбон Hollidays (патока, клен, гвоздика, кориця, ваніль, бурбон та апельсин) – вважається найкращим варіантом для додавання в каву.

Ідея зробити масло виникла у Штрекер рано. Своє перше масло вона збила вручну в 5 років.

«Його пам’ять до сих пір несе в собі найяскравіше почуття поетичного аромату», – говорить   вона.

Проте ідея відкрити такий бізнес виникла випадково. В 2012 році, після того, як у неї виникли проблеми зі здоров’ям, жінка почала ретельніше вивчати свій раціон і спосіб життя. Так, вона почала робити масло з сирого коров’ячого молока, а через деякий час відчула зміни. Здорові бактерії, антиоксиданти, жиророзчинні вітаміни та інші характеристики натурального молочного продукту покращили її здоров’я.

Читати  Укрзалізниця запустила «Буковельський експрес

І дійсно, останні дослідження говорять про користь жирних молочних продуктів, хоча ще недавно говорили про протилежне.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *