Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Four Seasons в Нью-Йорку – обитель мільярдерів з найдорожчим «цінником» в місті до пандемії готель випустив новину про новий нечуваний пентхаус за ціною 45 тисяч доларів на добу. Однак для туристичного бізнесу в усьому світі зараз настали жорсткі часи.



Керівництво готелю з кращим видом на Центральний парк приєднується до боротьби міста з пандемією Covid-19. Як говориться в офіційній заяві готель надає 368 номерів абсолютно безкоштовно сотням медичних працівників, лікарів і медсестер, які працюють цілодобово для лікування пацієнтів з новим діагнозом. У звичайний час середня вартість за добу обходиться тут в тисячу доларів.

Читати  На Буковині визначили ще 9 найцікавіших маршрутів для піших туристів

Поряд зі понаднормової роботою багато медичних працівників вимушені довго добиратися на роботу з дому. А тепер – зможуть заощадити час і сили. Готель Four Seasons знаходиться в безпосередній близькості від декількох міських лікарень. Крім того, готель офіційно закритий для туристів і відвідувачів до 15 квітня.

В даний час глобальний епіцентр коронавірусу в США знаходиться саме в Нью-Йорку, де зареєстровано понад 30 000 підтверджених випадків захворювання і понад три тисячі людей госпіталізовані. Медичні працівники, лікарі та медсестри працюють цілодобово, постійно стикаючись з критичної нестачею масок, халатів і ліжок.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *