Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Після тривалої перерви – з 7 липня  – Дубай офіційно готовий приймати міжнародних туристів.

Для забезпечення загальної безпеки раніше введені санітарні заходи були доповнені простими та зрозумілими інструкціями для прибуваючих мандрівників.



Дубай отримав сертифікат безпеки Safe Travels Stamp Всесвітньої ради з туризму та подорожей (WTTC). Цей сертифікат розроблений для оцінки напрямків, які застосовують високі стандарти гігієни та відповідають найсуворішим протоколам безпеки, актуальним для реалій 2020 року – саме такі були застосовані в місті.

Читати  Україну відвідало понад 3 мільйони туристів: звідки приїжджають найчастіше – перелік країн

Департамент економічного розвитку Дубая анонсував відкриття різних центрів дозвілля, літніх таборів, SPA та масажних салонів, тематичних парків за умови суворого дотримання ними необхідних заходів. У список знову дозволених активностей входять парки атракціонів, авто-мото-клуби, дитячі центри й закриті ігрові майданчики. В закритих тематичних парках будуть відновлені громадські заходи, такі як паради і вечірки, а також живі виступи артистів.

Крім того, з 7 липня знову відкрилося багато найпопулярніших пам’яток. Зокрема, парк розваг IMG Worlds of Adventure ввів тимчасові квитки за зниженою вартістю (20 дирхам для жителів ОАЕ, 25 дирхам за поїздку на будь-якому атракціоні). У заяві керівництва парку кажуть, що у IMG були вжиті всі необхідні заходи для захисту гостей і співробітників, до відкриття на всій території була проведена повна дезінфекція, і тепер, згідно з новими протоколами, щогодини проводиться очистка та прибирання.

Читати  3 місця України, які схожі на світові локації, немов дві краплі води

Критий комплекс Dubai Sports World також доступний в цьому літньому сезоні, і там є з чого вибирати! Футбол, баскетбол, волейбол, теніс, крикет, бадмінтон, сквош – але бронювання краще робити заздалегідь. Так як спортивні майданчики та літні табори знову функціонують, Центр міжнародної торгівлі Дубая впевнено повертається до життя.
Завдяки затвердженим заходам соціального дистанціювання відвідувачі зможуть спокійно насолодитися візитом у Дубай, не обмежуючи себе враженнями.
Переконатися, що Дубай вміє надихати, як ніхто інший, можна переглянувши відеоролик Департаменту з туризму Дубая – «Ми готові до зустрічі!».

Читати  Booking повертає $110 мільйонів допомоги, отриманої через пандемію

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *