Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Національному музею космонавтики ім. С. Корольова у Житомирі передали парфуми з ароматом космосу та Місяця.

Про це повідомляє Житомирська міська рада.



«На електронну пошту музею прийшов лист, потім – посилка з унікальними парфумами «Аромат космосу» та «Аромат Місяця»… Космічні парфуми створені за спогадами американських астронавтів, які побували у відкритому космосі та на Місяці. Їх створив хімік та засновник американської парфумерної компанії Стів Пірс в партнерстві з NASA», – йдеться у повідомленні.

Читати  У Мукачеві створять бренд міста та оновлять герб

Зазначається, що запах Місяця відчули 12 астронавтів, які побували там у межах проєкту «Аполлон». За їхніми відчуттями, планета пахне порохом. Натомість аромат космосу поєднує в собі суміш пороху, смаженого стейка, малини та рому.

Серед нових надходжень музею – параболічна антена системи «Курс-Актив», яку розробили фахівці Київського радіозаводу, та літній однострій директора Центру космічних досліджень та зв’язку Віктора Ожинського.

Читати  Німкеня покинула роботу, щоб подорожувати: які місця вона вже відвідала

Житомирі відзначають 115-ту річницю від дня народження Сергія Корольова.  Він народився в цьому місті 1907 року. Сергій Корольов став головним конструктором перших ракет-носіїв, штучних супутників Землі, пілотованих космічних кораблів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *