Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

До Дня Незалежності вийшов фільм про туристичні перлини України. Ці місця – справжні знахідки для мандрівників.



Творцем стрічки став Артем Шамбальов, автор YouTube-каналу #БЕЗВИЗ та співзасновник стартапу tTravel. Влітку 2020 року він відправився у подорож Україною, яка тривала 2 місяці.

Артем Шамбальов подорожував батьківщиною протягом 2 місяців та дослідив чимало унікальних місцин. Своїми відкриттями він поділився у фільмі “Велика подорож Україною”, який знімав під час мандрівки. У стрічці хлопець розкриває туристичний потенціал України. Автор відвідував маловідомі, але надзвичайно красиві місця, знайомився з величними архітектурними ансамблями, знаходив заховані від людських очей природні куточки, які просто зачаровують. І цими унікальними знахідками Артем захотів поділитись як з українцями, так і з іноземцями, тому фільм має ще й англійські субтитри.

Читати  Знімати взуття та з'їдати все на тарілці: 15 правил поведінки в Туреччині

50 днів мандрів, 6 тисяч кілометрів і понад 300 досліджених локацій. Артем Шамбальов подорожував як сам, так і часто до нього приєднувались друзі. Точна вартість таких пригод невідома, але хлопець пояснює:

Розрахувати точний бюджет цієї подорожі на 1 особу дуже складно, тому що на якихось ділянках маршруту я був один, на інших до мене долучались супутники. Гадаю, якби я 2 місяці подорожував сам, то витратив приблизно 50 тисяч гривень.

Читати  Майже як в Туреччині: краєзнавець поділився світлинами калуського Памуккале – соляної річки

Робота над фільмом тривала 1 рік, і напередодні Дня Незалежності нарешті відбувся реліз. Тут автор розповідає про десятки місць, які вразили його. “Найбільший розрив шаблону відбувся у Дніпрі. Урбаністика в деяких кварталах цього міста вражає! Дуже мальовнича Херсонська область, Лядовський монастир на кордоні з Молдовою, величезна кількість соборів та палаців у невеликих селах. Кременець сильно вразив! Чернівці відкриваються дуже по-домашньому, якщо пройтись по вузеньких тихих вуличках. Кам’янець-Подільський – взагалі зразок маленького туристичного міста для мене! Дійсно, файне місто Тернопіль! Ужгород має свою особливу затишну атмосферу. Івано-Франківськ – дуже недооцінене місто. Ну і, звичайно, Львів, Одеса та Київ! Але про них всі знають”.

Читати  Іспанія з 7 червня відкриває кордони для щеплених від COVID-19 іноземців

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *