Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

“Острів скарбів”, Кирилівка

Запорізька область, а саме Кирилівка, може похвалитись найбільшим аквапарком в Україні “Острів скарбів”. Це ідеальне місце для відпочинку з дітьми влітку. Атракціони та басейни розташовані просто неба. Аквапарк може відвідувати одночасно 3000 людей. 34 гірки, які неабияк полоскочуть вам нерви, великий басейн, “Ледача річка” та піратський корабель зроблять ваш відпочинок незабутнім та яскравим.



“Мис доброї надії”, Залізний Порт

У екстремальному вирі може закрутити та аквапарк “Мис доброї надії” у Залізному Порту. Його відкрили у 2019 році. На території є 4 зони: основна, плавальна, дитяча і розважальна, з барами та ресторани. В основному басейні, обладнаному фонтанами, можна насолодитись джакузі.

Читати  Як правильно зібрати ручну поклажу: поради і головні помилки

“Одеса”

Ще один великий та екстремальний розважальний комплекс розташувався в Одесі. Це чи не найкращий аквапарк на Чорному морі. Тут висота гірок сягає 19 метрів, є хвильовий басейн і штучна річка з течією. Відвідувачів чекає 5 басейнів, 27 водних атракціонів, піщаний пляж і гідромасажні зони.

“Аттика”, Очаків

Екстрим можна знайти на гірках в аквапарку “Аттика” в Очакові, Миколаївська область. Тут є атракціони для дітей та дорослих, а також можна ніжитись під сонцем на шезлонгах. 5 басейнів, 10 гірок та велика територія аквапарку, де може перебувати одночасно 700 гостей.

Читати  Авіакомпанія Qantas продає квитки "у нікуди": вартість таємничого рейсу

“Акваторія”, Скадовськ

“Акваторія” у Скадовську менша за розмірами, але зробить ваш відпочинок яскравим та емоційним. У водно-розважальному комплексі є 8 гірок для дітей та дорослих. Це місце чудово підійде для сімейного відпочинку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *