Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Кожен шанувальник “Гаррі Поттера” мріє побувати у похмурому і страшному лісі, куди було заборонено ходити учням школи Гоґвортса без супроводу дорослих чарівників. У вас є можливість відвідати це таємниче місце.



Зйомки проходили в Пазлвуді у Глостерширі (Велика Британія), у частині Лісу Діна, приблизно за 32 кілометри від Лондона. Територію парку часто використовують при зйомках в кіно.

Трохи про ліс

Пазлвуд є пралісом, а це означає, що він набув свого сучасного вигляду за довгі століття, без участі людини. Вчені встановили, що це місце існує з XVI століття, але, цілком можливо, що ліс ріс задовго до появи на Британських островах людини.

Читати  Wizz Air вперше запускає рейси з Києва на морський курорт Паланга

Вважається, що він датується римським періодом і використовувався для видобутку чавунної руди. Усередині лісу є безліч таємних печер та скельних утворень, які слід дослідити, оскільки територія – гігантський лабіринт із хитромудрими стежками.

Читати  Перехоплює подих. У 2021 році у Маямі відкриється підводний парк скульптур

Тут створені всі умови для туристів – гостям пропонують кінні прогулянки на поні, декілька видів екологічних атракціонів і обід в казковому кафе.

Популярна локація для кіно

Як відомо, він надихнув не тільки автора “Володаря перснів”, а також Дж. К. Роулінг для “Гаррі Поттера”.

Кажуть, авторка побувала у ньому під час написання романів про знаменитого чарівника – так і з’явився Заборонений ліс, в якому мешкали всілякі незвичайні істоти: величезні павуки, єдинороги, фестрали, кентаври та інші.

Читати  Сергій Притула поділився туристичними планами на 2021 рік

Однак це не єдина стрічка, яку знімали тут – “Зоряні війни: Пробудження сили”, продовження Білосніжки “Мисливець: Зимова війна”, а також адаптацію “Таємного саду”.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *