Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

В Україні з’являться прямі рейси до Сінгапура та Ісландії

Уряд підтримав відкриття регулярного повітряного сполучення з Сінгапуром і Ісландією, схваливши розпорядження про підписання угод між Україною і урядами цих країн про повітряне сполучення.



Як повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури, відповідні рішення було ухвалено на сьогоднішньому засіданні уряду.

“Не дивлячись на кризу авіаційної галузі у всьому світі, пов’язану з пандемією COVID-19, ми продовжуємо роботу з розширення переліку країн, з якими співпрацюємо в авіаперевезеннях. Ми готуємось до укладення двох міжурядових угод про повітряне сполучення з Сінгапуром та Ісландією. Сьогодні відповідними розпорядженнями Уряд схвалив проєкти цих угод та уповноважив голову Державної авіаційної служби підписати їх від української сторони”, – прокоментував прийняте рішення Міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

Читати  Лувр судитиметься з Pornhub: музей вимагає видалити фрагменти картин з обкладинок аудіогідів

Відзначається, що угоди визначатимуть порядок регулювання міжнародних польотів при експлуатації договірних ліній між Україною і Сінгапуром і між Україною і Ісландією, порядок призначення авіапідприємств, встановлюватимуть умови, відповідно до яких авіапідприємствам надаватимуться та скасовуватимуться дозволи на виконання регулярних польотів, передбачатимуть взаємне визнання посвідчень членів екіпажу, міститимуть положення щодо авіаційної безпеки тощо.

Читати  У лісах Житомирщини розквітає собачий зуб

«Зокрема, угода про повітряне сполучення між Україною і Ісландією також встановлюватиме механізм інспектування авіапідприємств з метою оцінки їх відповідності стандартам Міжнародної організації цивільної авіації. Вона не передбачає жодних обмежень щодо частоти, пунктів відправлення/прибуття на територіях обох країн для здійснення регулярного повітряного сполучення, а також кількості авіапідприємств, які можуть бути визначені для здійснення таких перевезень», – йдеться в повідомленні.

Читати  У Дніпрі встановили мініатюрний пилосос

Вас також можуть зацікавити новини:
Wizz Air скасовує всі рейси між Україною та Угорщиною
Ryanair скасував майже всі авіарейси до України у другій половині вересня
Wizz Air запускає рейси з України до Чехії
МАУ суттєво скоротила кількість рейсів у вересні-жовтні після заборони на в’їзд іноземців до України

 

 

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *