Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Мальдіви зафіксували понад тисячу нових випадків захворювання лише за минулий тиждень.

Мальдіви посилили вимоги до в’їзду туристів через стрибок захворюваності на COVID-19 на більш ніж десятку курортів. Про це з посиланням на міністерство закордонних справ повідомляє medicalxpress.com.



Країна знову відкрила свої курортні острівці в середині липня після багатомісячного локдауна і не вимагала, аби відвідувачі проходили тестування або мали при собі документи щодо відсутності захворювання при в’їзді в країну.

Відтоді 29 місцевих співробітників та 16 іноземців отримали позитивні результати на курортах, повідомили чиновники.

Читати  У МІУ заявили про хорошу динаміку розвитку української авіації

Що потрібно, аби потрапити на Мальдіви
Враховуючи факти нових захворювань, уряд запровадив нові правила, згідно з якими усі туристи повинні будуть пред’являти негативний результат тесту на COVID-19 на прикордонному контролі.

Як коронавірус вдарив по туризму на Мальдівах
Туризм є основним джерелом доходу для Мальдівських островів – тропічного райського острова, популярного серед молодят та знаменитостей.
Влада сподівалася, що після перезапуску міжнародних рейсів туристи повернуться до архіпелагу, але лише 5 200 туристів відвідали країну, починаючи з 15 липня, а середній щомісячний показник до пандемії – 141 000.

Читати  Словаччина впроваджує зміни до порядку в'їзду іноземців

Ситуація з коронавірусом на Мальдівах
Мальдіви зафіксували понад тисячу нових випадків захворювання лише за минулий тиждень, а загальна кількість випадків захворювання склала 8 003. З початку пандемії більшість хворих було серед незаможних робітників-мігрантів та місцевих жителів у густонаселеній столиці Мале.
З початку серпня уряд запровадив нічну комендантську годину на Мале та сусідніх населених островах, щоб стримувати різке збільшення кількості випадків там. На сьогодні 29 людей померли від COVID-19 на Мальдівах, населення яких складає 340 тисяч людей.

Читати  Стюардеса розповіла, що буде, якщо у літак влучить блискавка

Закриття кордонів України для іноземців
Тим часом Україна тимчасово закрила кордони через ускладнення епідеміологічної ситуації.
26 серпня Кабмін ухвалив рішення про тимчасову заборону на в’їзд до України іноземців з 29 серпня до 28 вересня.
Винятки становлять громадяни, які потребують захисту, іноземці, які навчаються чи проходять військову службу в Україні, мають посвідки на постійне та тимчасове проживання, перебувають транзитом, дипломати та консули.
27 серпня уряд встановив заборону на в’їзд іноземних громадян з опівночі 28 серпня.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *