Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У Гданську є уквітчаний балкон, з якого завжди визирає милий золотистий ретривер. У 2019 році для пса створили геолокацію в картах Google, як для туристичної принади. Його відвідали понад 500 людей.



Середня оцінка цієї локації сягала 4,9 зірки. Але, з незрозумілих причин, Google видалив цю точку.

Милий пес на балконі

“Słodki pies na balkonie” — головна пам’ятка Гданська на Google Maps. Геолокація була розташована на розі вулиць Політехнічної та Героїв Варшавського гетто. Однак, через підвищену цікавість від низки польських медіа, місце зникло з карт Google. Ймовірно, модератори тимчасово відключили локацію через наплив користувачів.

Читати  На популярні гірськолижні курорти Болгарії та Словаччини: SkyUp анонсувала зимові рейси

За рейтингом сайту Top Rated, який аналізує оцінки місць в онлайн-картах, Гданський ретривер обігнав навіть Лувр та Статую Свободи. Він також увійшов до списку найкращих пам’яток світу.

Крім високих оцінок, на різних сайтах також люди дописували позитивні коментарі. Один з користувачів навіть жартома написав, що з нетерпінням чекає включення цієї пам’ятки до світового списку ЮНЕСКО. А от нещодавній відгук, у якому зазначено, що туристична атракція відкрита 24 години. На щастя, автор доклав ще й карти, тому якщо буде змога – відвідайте милого чотирилапого.

Читати  Рада ухвалила закон для приєднання України до Розширеної часткової Угоди про культурні маршрути

Однак зустрічаються відгуки і з низькими оцінками. Наприклад, коли хтось з відвідувачів не застав пса на балконі або побачив у не доброму гуморі, якщо ретривер на когось гавкнув.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *