Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Міністр туризму Ямайки приєднується до святкування Всесвітнього дня туризму в Грузії

🌍 Минулого тижня Міністр туризму Ямайки, шановний Едмунд Бартлет, взяв участь у святкуванні Всесвітнього дня туризму (WTD), що проходило в Тбілісі, Грузія. Відправившись з Ямайки 25 вересня, Бартлет підкреслив важливість участі країни у цьогорічних урочистостях.

🇯🇲 Ямайка має важливе місце в глобальних обговореннях туризму, і присутність Бартлета на заході свідчить про відданість країни міжнародному співробітництву в галузі туризму. Заходи зібрали світових лідерів галузі, щоб обговорити вплив туризму та його майбутнє.

Читати  Море и пальмы: в какие страны можно ехать на отдых весной

📈 Ці успіхи країни підтверджуються рекордними досягненнями: з січня 2024 року Ямайка прийняла понад 2 мільйони туристів, що свідчить про її сильне становище в туристичному секторі.

🌟 Всесвітній день туризму став платформою для міжнародного діалогу про роль туризму в економічному розвитку, культурному обміні та сталих практиках. Участь міністра Бартлета сприятиме цим обговоренням і підсилить позицію Ямайки щодо цих важливих питань.

Читати  Будинок за 1 євро в Італії. Особняк мрії або вічні витрати?

Ямайка вкотре демонструє активне залучення до глобальних туристичних ініціатив, підтверджуючи свої позиції на міжнародній арені 🌐.

✈️ А ви коли плануєте відвідати Ямайку? Поділіться з нами своїми планами в коментарях! 💬

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *