Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Вантажник аеропорту, який не захотів називатися, на платформі Reddit розповів про прості способи, як зменшити вагу валізи, щоб не переплачувати за багаж.



Отже, насамперед чоловік рекомендує добре подумати над тим, чи дійсно вам стане в нагоді та чи інша річ. “Якщо ви складаєте речі й сумніваєтеся, брати щось чи ні, краще не беріть”, – розповідає співробітник аеропорту.

Читати  На Черкащині ремонтують Будищанський вітряк

Також він порадив пасажирам не здавати в багажне відділення ті предмети, без яких вони не зможуть обійтися у тому разі, якщо валіза або дорожня сумка раптом загубиться. “Не кладіть туди речі, без яких ви не зможете прожити хоча б тиждень. Наприклад, це ключі, ліки, ноутбук, телефон”, – додав вантажник.

Ще кілька важливих порад:

  • не пакуйте у валізу все, що у вас є вдома;
  • фен і праска вам не потрібні – у готелях вони є;
  • не беріть важких предметів;
  • вкажіть інформацію про себе на ярлику всередині сумки – на той випадок, якщо зовнішній ярлик загубиться чи зламається.

До речі, зараз більшість авіакомпаній встановили обмеження на вагу багажу для пасажирів. За порушення цих норм передбачена додаткова плата. Наприклад, з пасажирів Ryanair можуть стягувати до 11 фунтів стерлінгів (396 грн) за додатковий кілограм, якщо з’ясується, що їх валіза важить більше 20 кг.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Грузчик аэропорта, который пожелал остаться неизвестным, на платформе Reddit рассказал о простых способах, как уменьшить вес чемодана и избежать переплаты за багаж.



Итак, прежде всего мужчина рекомендует хорошо подумать о том, действительно ли вам пригодится та или иная вещь. “Если вы складываете вещи и сомневаетесь, брать что-то или нет, лучше не берите”, – рассказывает сотрудник аэропорта.

Читати  З'явився рейтинг найкращих міст для емігрантів

Кроме того, он посоветовал пассажирам не сдавать в багажное отделение предметы, без которых они не смогут обойтись в случае, если чемодан или дорожная сумка вдруг потеряется. “Не складывайте туда те вещи, без которых не сможете прожить хотя бы неделю. Например, ключи, лекарства, ноутбук, телефон”, – заключил грузчик.

Еще несколько важных советов:

  • не складывайте в чемодан все, что у вас есть дома;
  • фен и утюг вам не нужны – в отелях они есть;
  • не берите тяжелых предметов;
  • укажите информацию о себе на бирке внутри сумки – это на случай, если внешний ярлык потеряется или сломается.

К слову, сейчас большинство авиакомпаний установили ограничения по весу багажа для пассажиров. За нарушение этих норм предусмотрена дополнительная плата. Например, с пассажиров Ryanair могут взимать плату до 11 фунтов стерлингов (396 грн) за дополнительный килограмм, если выяснится, что их чемодан весит более 20 кг.


Fatal error: Cannot redeclare move_comment_field_to_bottom() (previously declared in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php:9) in /home/d86458/public_html/travelnews.com.ua/wp-content/themes/papr/comments.php on line 9