Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Коли найвигідніше бронювати авіаквитки в Європу, Азію і США, з’ясували експерти сервісу Aviasales. Так, наприклад, з придбанням квитків в США краще не затягувати: найдешевші квитки продаються за один-три місяці до вильоту (50 відсотків дешевше, ніж зазвичай).



У європейські країни, такі як Іспанія, Франція, Італія, Чорногорія, Туреччина, Велика Британія, Нідерланди, Португалія і Польща, краще планувати подорож мінімум за чотири місяці до вильоту. В цей час купувати білети буде вигідніше на 25 відсотків.

Читати  Авіаекскурсії над Києвом запускає МАУ

Найвигідніші пропозиції в Таїланд з’являються за тиждень до вильоту – економія складає в середньому 20 відсотків. Недорогі квитки в Індію з’являються за кілька тижнів до вильоту зі знижкою в п’ять відсотків.

Варіант покупки квитків в останній момент найбільше підходить тим, хто літає всередині країни. Як правило, такі квитки в середньому дешевше на сім відсотків ближче до дати вильоту. Крім того, така стратегія підходить мандрівникам, які хочуть провести відпустку в Чехії і Болгарії. Туди квитки стають доступнішими на 12 відсотків за тиждень до вильоту.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *