Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Малюки переносять політ важче, ніж дорослі, а тому батькам, які подорожують з дітьми, варто потурбуватися про те, щоб максимально полегшити його. Один із способів це зробити – правильно обрати місце.



Про найкомфортніші місця розповіла стюардеса Ребека Лав, яка працює в британській авіакомпанії Virgin Atlantic. Вона пояснила, що у літаку є три види місць, які найкраще підходять для дітей – передні сидіння, місця біля туалету та місця біля вікон.

Найкращі місця для дітей

Передні сидіння варто обирати батькам найменших діток. Зайнявши їх, пасажири можуть попросити у бортпровідників дорожню люльку, яка кріпиться до стінки. Малюкові буде набагато комфортніше спати та бавитися у такому ліжечку, ніж у звичайному сидінні. Це також значно полегшить політ і дорослим, які зможуть вільно рухатися та займатися своїми справами, не боячись потурбувати сплячу дитину.

Читати  Ніяких селфі: в яких туристичних місцях категорично заборонено робити фото

Місця біля вікна корисні тим, що споглядання заспокійливих краєвидів чудово відволікатиме дитину. Це допоможе розважити її, розповівши про хмари чи міста, які видніються внизу, або ж посприяє кращому заспокоєнню перед сном.

Сидіння біля вбиральні також мають практичне значення. Усі батьки знають, що діти досить часто ходять до туалету, і їм буде набагато зручніше, якщо вбиральня буде поруч, і до неї не потрібно буде добиратися через пів салону.

Читати  Стюардеса в мініспідниці сфотографувалася на борту літака в незвичайній позі й вразила мережу

Окрім того, Ребека порадила батькам не змушувати дітей весь час сидіти на одному місці. Тоді, коли це можна зробити, відпускайте дітей пройтися поміж рядами та роздивитися літак. Це допоможе їм розім’ятися та розважитися.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *