Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Гнучкі дати та час польоту

Ціни на авіаквитки дуже різняться залежно від дня тижня, пори року та свят. Таких як Різдво, Новий рік, Великдень тощо. Також ціни можуть змінюватися залежно від місяця, наприклад, у серпені всі вирушають у відпустку.



Якщо коротко, ціна на квиток найвища у сезон пік. Тому для того, щоб зекономити на квитках варто обирати менш популярні місяці для подорожей. Наприклад, листопад, березень чи лютий, тобто не в сезон.

Ба більше, майже завжди дешевше літати в середині тижня, ніж у вихідні, оскільки більшість людей подорожують у суботу та неділю, в період, коли авіакомпанії підвищують ціни. Ціни на авіаквитки також менші, якщо летіти ранковими або нічними рейсами.

Обирайте бюджетних перевізників (лоукостери)

Декілька років тому, з’явилося безліч дешевих авіакомпаній (лоукостерів), що дає змогу літати по всьому світу за невеликі гроші.

Читати  У Києві відбудеться фестиваль величезних повітряних куль

Політ на бюджетних авіакомпаніях є гарною дешевою альтернативою. Так, за ці гроші ви не отримаєте преміум обслуговування, доволі часто в ціну ходить лише ручна поклажа, але так точно зможете відвідати більше країн.

Подорожуйте з пересадками

Це не тільки допомагає обрати зручні дати та час, але й ще один спосіб заощадити кошти. Наприклад, іноді дешевше долетіти до Лондона, зробити пересадку, і потім летіти в Амстердам, ніж летіти безпосередньо до Амстердама з міста вильоту.

Якщо ви вирішили бронювати рейс із пересадкою, переконайтеся, що у вас є не менше трьох годин між польотами. Це дасть вам час на випадок затримки першого рейсу.

Читати  Як виглядає гробниця фараона зсередини: влада Єгипту відкрила безкоштовний онлайн-доступ

Якщо залишити тригодинний буфер, ви також покриєте страховий випадок, оскільки більшість страхових компаній вимагає наявність затримки принаймні на 3 години, перш ніж ви зможете подати скаргу за скасований рейс чи рейс, що спізнився.

Слідкуйте за особливими пропозиціями

Перш ніж почати шукати квитки, переконайтесь, що ви підписалися на розсилки від авіакомпаній. Приєднання до списку розсилки авіакомпаній та вебсайтів про гарячі пропозиції, це дасть вам доступ до найкращих.

Бронюйте рейси від різних авіаліній

Якщо ви здійснюєте бронювання безпосередньо в авіакомпанії, ви можете літати лише з цією авіакомпанією та будь-якими авіа компаніями-партнерами. Це означає, що ваші варіанти будуть обмежені, коли справа стосується пошуку ідеального маршруту або економії грошей.

Якщо ви прагнете зекономити якомога більше, можна прослідкувати та забронювати рейси від різних авіакомпаній туди і назад.

Читати  Підробили ковід-сертифікати та намагались сісти на літак: в Тель-Авіві затримали 23 пасажирів

Шукайте квитки в інших валютах

Якщо валюта вашої країни на сьогодні стабільна, у порівнянні з іншими країнами світу, то шукайте авіаквитки в країні, де валюта слабша.

Це може бути та сама авіакомпанія, той самий рейс і той самий клас бронювання, але варто порівняти ціни у різних валютах. Функція зміни валюти повинна бути доступна на сайті авіакомпаній. Ця порада працює не завжди, але досить часто це може заощадити ваші кошти.

Бронюйте квитки наперед

Відомо, що вартість квитка залежить від попиту. Тут варто визначити той оптимальний період, коли авіакомпанії починають знижувати ціни на квитки. Не варто зволікати до останньої секунди, але і бронювати квитки за декілька місяців також не варіант.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *