Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Якими комфортними не були б готельні номери, досить часто у їхніх мешканців виникають деякі проблеми. Одна з них – неможливість поспати в денний час.



Досвідчена мандрівниця та користувачка тіктоку на ім’я Кароліна розповіла, як виспатися у готелі так, щоб світло з вулиці не заважало відпочинку. Цей лайфхак допоможе, якщо ви вирішили довше поспати вранці, або подрімати посеред дня, а вікна у номері не зашторюються до кінця.

Читати  Птушкін розповів про головний недолік роботи ведучим "Орла і Решки"

Вам знадобиться вішак для одягу з зажимами. Їх можна використати як прищіпки і з’єднати ними штори. Так світло не проникатиме до кімнати, і ви зможете вдосталь поспати.

Кароліна дала ще кілька порад щодо життя в готелі. Перша з них стосується заряджання гаджетів. Якщо у номері недостатньо розеток або ж ви забули вдома блок з USB-входом, пошукайте потрібний роз’єм на задній панелі телевізора. Більшість сучасних пристроїв обладнані ними і можуть заряджати телефони, розумні годинники чи безпровідні навушники.

Читати  Екзотичний Маврикій знову прийматиме іноземних туристів

Наостанок, якщо вам знадобилося попрацювати за ноутбуком, але ви не хочете чи не любите робити це сидячи, у стоячий стіл можна перетворити звичайну прасувальну дошку.
Відео Кароліни стало вірусним і зібрало понад 173 тисячі переглядів. Користувачі мережі були вражені тим, як швидко і легко можна було розв’язати проблеми, які часто виникали в них у готелях.

Читати  Традиційний парад до Дня подяки у США пройшов майже без глядачів

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *