Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Якими комфортними не були б готельні номери, досить часто у їхніх мешканців виникають деякі проблеми. Одна з них – неможливість поспати в денний час.



Досвідчена мандрівниця та користувачка тіктоку на ім’я Кароліна розповіла, як виспатися у готелі так, щоб світло з вулиці не заважало відпочинку. Цей лайфхак допоможе, якщо ви вирішили довше поспати вранці, або подрімати посеред дня, а вікна у номері не зашторюються до кінця.

Читати  Пляжні лайфхаки які повинен знати кожен

Вам знадобиться вішак для одягу з зажимами. Їх можна використати як прищіпки і з’єднати ними штори. Так світло не проникатиме до кімнати, і ви зможете вдосталь поспати.

Кароліна дала ще кілька порад щодо життя в готелі. Перша з них стосується заряджання гаджетів. Якщо у номері недостатньо розеток або ж ви забули вдома блок з USB-входом, пошукайте потрібний роз’єм на задній панелі телевізора. Більшість сучасних пристроїв обладнані ними і можуть заряджати телефони, розумні годинники чи безпровідні навушники.

Читати  Амстердам заборонив відкривати нові готелі: названа причина

Наостанок, якщо вам знадобилося попрацювати за ноутбуком, але ви не хочете чи не любите робити це сидячи, у стоячий стіл можна перетворити звичайну прасувальну дошку.
Відео Кароліни стало вірусним і зібрало понад 173 тисячі переглядів. Користувачі мережі були вражені тим, як швидко і легко можна було розв’язати проблеми, які часто виникали в них у готелях.

Читати  Лише нашкодить: чому не можна чіпляти на валізу замок

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *