Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Без Wi-Fi сучасній людині важко уявити своє життя. Ми можемо приєднатися до нього будь-де, але у літаку це зробити важче.



Пасажирам європейських рейсів, яким необхідно доступ до інтернету під час польоту, нідерландська авіакомпанія KLM пропонує безкоштовний Wi-Fi. Він з’явився після того, як авіакомпанія почала встановлювати необхідне обладнання на свій середньомагістральний флот з літаків Boeing 737.

Читати  Плоскі будинки зі всієї України: вони дійсно існують

Зараз антена поставлена ​​на одному авіалайнері, а до кінця року зв’язок з’явиться ще на 17 Boeing 737. Для передачі даних KLM використовуватиме європейські супутники Viasat.

Щоб зайти в інтернет під час польоту пасажирам потрібно мати мобільний пристрій, який підтримує технологію Wi-Fi. Після приєднання до бездротової мережі можна вибрати один з трьох пакетів доступу:

Читати  Євробачення 2020 в Роттердамі: ТОП-7 найцікавіших місць у місті

  • пакет Messaging є безкоштовним, але дозволяє використовувати тільки програми для передачі повідомлень Facebook Messenger, WeChat або WhatsApp
  • пакет Surf і Stream – можна переглядати сайти й навіть дивитися потокове відео, однак вони є платними

Авіалайнер не оприлюднював вартість послуг, але подібні пакети коштують від 3 євро (ціна залежить від тривалості перельоту).

Читати  Мистецтво світла: бразильський фотограф створює магічні кадри природи

Зараз KLM також дозволяє виходити в інтернет на далекомагістральних рейсах, які виконує на літаках Boeing 787 і Airbus A330.

Повідомляється, що до першого кварталу 2022 року авіакомпанія хоче завершити встановлення антен на Boeing 777. Після цього весь дальній флот KLM матиме обладнання, яке дозволить пасажирам в польоті виходити в мережу.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *