Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Якщо ви плануєте відпустку до моря, але не може обрати, куди вирушити, варто звернути увагу на рейтинг Travellers’ Choise 2022 туристичної платформи Tripadvisor.



Щороку експерти аналізують відгуки своїх користувачів та визначають кращі з кращих туристичні напрямки, ресторани, розваги, готелі та пляжі. Окремою категорією Tripadvisor Travellers’ Choise 2022 були напрямки для пляжного відпочинку. Цей рейтинг точно допоможе визначитися з місцем для наступної відпустки.

Канкун, Мексика

Мексиканський Канкун – чудове місце як для веселого молодіжного, так і спокійного сімейного відпочинку. Тропічний клімат забезпечує мандрівникам найкращий пляжний відпочинок, а крім того, тут можна знайти й інші розваги – руїни цивілізації Мая Ель-Рей, Яміль Луум, тематичний музей Мая, Музей текіли з дегустаціями та багато іншого.

Читати  Державіаслужба надала SkyUp і МАУ права на 5 нових маршрутів

Балі, Індонезія

Мальовничі краєвиди Балі здатні підкорити серце кожного туриста. У поєднанні з лагідним сонцем, білосніжними піщаними пляжами та кришталевою водою вони забезпечать ідеальний відпочинок. А ідеальні умови для дайвінгу, атмосферні храми та цікава фауна зроблять його ще веселішим.

Крит, Греція

Крит недаремно називають перлиною Греції. Мандрівники оцінять не лише ідеальні умови для лінивого пляжного відпочинку, а й цікаві варіанти дозвілля. Тут усе нагадує про історію та міфи стародавньої цивілізації, що надасть вашій відпустці особливого шарму.

Кабо-Сан-Лукас, Мексика

Плая-дель-Кармен – це одне з найкращих у світі місць для дайвінгу. Любителів підводного плавання приваблюють цікаві печери та активне життя морських жителів. Крім того, місто є розвиненою версією рибальського селища, і може запропонувати інші розваги – заповідник грайливих павукоподібних мавп, руїни Коба та інше.

Читати  Чернігівщина запрошує туристів на розлив Десни

Домінікана

Домініканська Республіка – відмінне місце для райської відпустки. Її запорукою є вічне літо, мальовнича природа та бездоганні пляжі. Домінікана заслуговує особливої уваги любителів дайвінгу та снорклінгу, адже потішить їх багатою морською фауною, красивими рифами та цікавими фрагментами затонулих піратських кораблів.

Майорка, Балеарські острови

До запальної Майорки з’їжджаються тисячі туристів, адже вона може догодити кожному. Пляжі та гроти, величний гірський хребет, романтичні рибальські селища, масштабні оливкові сади роблять її по-справжньому казковим островом.

Хургада, Єгипет

У Хургаді на подорожувальників чекають коралові рифи та лазурні води Червоного моря. За приємною ціною туристи отримують можливість комфортно відпочити, відвідати Аравійську пустелю і колоритні міські квартали та насолодитися дайвінгом.

Читати  Український Прованс: де у нас можна знайти лавандові поля

Тенерифе, Канарські острови

Тенерифе може вразити не лише прекрасними пляжами, а й неповторними вулканічними пейзажами. Місцевість Тенерифе дуже контрастна, а тому навряд чи зможе набриднути. Давні ліси, бухти з чорним піском, колоритні селища, гірські масиви створюють справжній рай для подорожувальників.

Корсика, Франція

Відпустка на французькому острові Корсика стане гармонійним поєднанням європейського та тропічного відпочинку. Тут можна погуляти цікавими містечками, полежати на пляжі та дослідити місцеві гори.

Також до рейтингу найкращих напрямків для пляжного відпочинку потрапили:

  1. Родос, Греція
  2. Аруба
  3. Пхукет, Таїланд
  4. Санторіні, Греція
  5. Ріо-де-Жанейро, Бразилія
  6. Шарм-ель-Шейх, Єгипет
  7. Острів Оаху, Гаваї
  8. Гоа, Індія
  9. Ямайка
  10. Фортуна-де-ла-Сан-Карлос, Коста-Рика
  11. Седона, Аризона
  12. Прая Гранде, Бразилія
  13. Орландо, Флорида
  14. Кампус-ду-Жордау
  15. Баньос, Еквадор

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *