Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

На гірськолижному курорті Сакликент справжня зимова погода. В горах Анталії вже підготували снігові траси й чекають у гості шанувальників активного зимового відпочинку.



У південній турецькій провінції Анталія, після нещодавнього снігопаду в районі гірськолижного курорту Сакликент намело до 30 сантиметрів снігу. Це дозволило відкрити гірськолижний сезон.

Що відомо про курорт Сакликент

Гірськолижний курорт розташований 50 кілометрів від аеропорту Анталії – в гірському хребті Бейдаг. Його висота – 2550 метрів над рівнем моря. Вважається, що завдяки відстані можна в один день і покататися на лижах, і скупатися в Середземному морі. З листопада по травень на курорті сонячно, температура рідко буває нижче –5. Середня товщина снігу на схилах – 50 – 100 сантиметрів.

Читати  Польща стала частіше відмовляти українцям у в'їзді

На курорті є чотири лижних траси: для початківців, середнього рівня і професійних ентузіастів. Туристи можуть кататися на лижах чи сноуборді протягом 5 кілометрів без будь-яких перерв. На курорті працюють три підіймачі.

Обладнання на об’єкті нещодавно було оновлено, і на ремонт були витрачені мільйони турецьких лір. Також тут вжиті заходи проти COVID-19 для безпеки туристів.

Читати  10 випадків, коли літери в англійських словах пишуться, але не читаються

Як відпочити на курорті

Вирушити на гірськолижний відпочинок можна з туристичною компанією або самостійно – з Києва літають кілька авіакомпаній. Наприклад, МАУ та Air Azur.

Якщо ви відпочиваєте на Анталійському узбережжі, то дістатися сюди можна на таксі або автобусі. Дорога від моря в гори займає не більше як годину.

До слова, на початку лютого на Анталійському узбережжі проживання в готелях доступно зі знижками до 40% – на попит і туристичний потік вплинули карантинні правила в країні.

Читати  Як не перетворити райський відпочинок на пекло: 13 корисних порад тим, хто летить на Мальдіви

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *