Travel News

Українці – серед лідерів в курортній країні: куди туристи їдуть у відпустку в січні

Скільки коштує відпочинок та як виконуються рейси на Мальдіви

Понад 10 тисяч туристів відвідали Мальдіви за перші три дні 2021 року: всього за цей період реєструють немало прибуттів іноземців до курортної країни у порівняні з минулими місяцями.



Більшість туристів склали громадяни Росії, України та Індії, повідомляє портал Raajje.

“2021 рік виглядає багатообіцяючим”

Відповідно до статистики, оприлюдненої Міністерством туризму країни, протягом перших трьох діб 2021 року на острови прибуло в загальній складності 10 360 туристів.

При цьому 96 225 туристів відвідали країну в грудні. Це на 20 000 більше у порівнянні із загальним числом прибулих туди з моменту відкриття кордонів 15 липня до кінця листопада.

Дані Міністерства туризму показують, що найбільше туристів прибули з Росії, на другому і третьому місцях – Україна та Індія відповідно.

“Країну відвідали 3226 російських туристів. Україна є другим за величиною туристичним ринком: на Мальдіви прибуло 979 українських мандрівників. Індія посіла третє місце з 778 туристами”, – зазначає видання.

Упродовж перших трьох днів року на курорт в середньому прибувало близько 3456 туристів у день, зазначив на своїй сторінці у Twitter міністр туризму Мальдівської Республіки Абдулла Маусум і додав, що “2021 рік виглядає багатообіцяючим”.