Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Можна розглядати різні варіанти таких турів: гастрономічні; тури з елементами активного відпочинку та екстриму; тематичні тури Back in USSR.

Роботу над створенням транскордонних пакетних турів, орієнтованих на туристів з далекого зарубіжжя, можуть почати Україна, Молдова і Білорусь. Про перспективи такої співпраці заявила глава Державного агентства розвитку туризму Мар’яна Олеськів в рамках онлайн-форуму “Перспективи для турбізнесу 2021: Україна, Молдова, Білорусь”



Серед учасників форуму – представники готельного і ресторанного бізнесу, турагентств, громадських організацій та туристичних влади України, Молдови та Білорусі.

Читати  Вінницька вежа Артинова зазвучала новими мелодіями

“Ми сьогодні розуміємо, що нам необхідно працювати разом з вами (турактівамі Молдови і Білорусі, – ред.) над формуванням комбінованих туристичних продуктів, орієнтованих на громадян країн Азії та далекого зарубіжжя. Туристи з азіатських країн зазвичай планують більш тривалі подорожі – від 10 днів – і тури, що передбачають відвідування однієї країни їм не дуже цікаві. Ми знаємо про приклади вдалої співпраці Словенії і Хорватії зі створення турів для китайського туриста, і я думаю, що наші країни можуть запропонувати не менш цікавий спільний продукт. І цей форум повинен стати першим кроком на шляху створення таких продуктів “, – зазначила Олеськів.

Читати  На Житомирщині під час лавандового фестивалю діяв «музей лаванди»

Ідею підтримав Еміліан Дзугас з Молдови – директор туркомпанії Tatrabis, яка має великий досвід по створенню комбінованих турів для Японії. Він підкреслив, що можна розглядати варiанти різних комбінацій: Україна і Білорусь; Молдова і Україна; Україна, Білорусь і Молдова.

“В ідеї комбінованих турів по суті немає нічого нового – і українські, і білоруські туроператори вже пропонують такі тури, але в основному – це культурно-пізнавальні тури. Але ми можемо підготувати дуже різноманітні варіанти таких турів: гастрономічні; тури з елементами активного відпочинку та екстриму; тематичні тури Back in USSR і багато інших. Ми можемо пропонувати такі тури не тільки туристам з Китаю, але і з Канади, США, Австралії та інших країн”, – сказав Дзугас, висловивши надію на продуктивну співпрацю з турактівамі Білорусі та України.

Читати  Щури-"друзі" і чоловіки за ручку: топ-5 фактів про Індію, які вас здивують

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *