Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
На Львівщині у Яворівському національному парку фінішує будівництво еколого-просвітницького центру в межах транскордонного проєкту «РовеЛове Розточчя – разом попри кордони».


Про це повідомляє пресслужба Львівської облради.

Зазначається, що наразі ведуться роботи із завершення фасадних робіт візит-центру у відпочинковому осередку «Верещиця». Центр планують відкрити для відвідувачів цьогоріч, і він має стати візитівкою транскордонного природного регіону «Розточчя».

Читати  МАУ здійснить спецполіт до Чорнобиля напередодні 35-річчя від дня аварії на ЧАЕС: вартість

За підсумками реалізації проєкту буде ознаковано 110 км велосипедного маршруту, передбачено створення туристичної інфраструктури вздовж Розточанського велосипедного туристичного маршруту (будівництво 14 альтанок зі станціями обслуговування велосипедів) та розроблення туристичних продуктів (велопробіги, тури, освітні кампанії, екопікніки).

Як повідомлялося, проєкт «РовеЛове Розточчя – разом попри кордони» фінансує Європейський Союз через Програму транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020.

Читати  Втомилися від насмішок: жителі австрійського села Fucking вирішили змінити назву

Партнерами цього проєкту виступають від України – Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна», департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА, Яворівський НПП, а від Польщі – уряд маршалковський в Любліні, Розточанський парк народовий та Ґміна Замость.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *