Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
У Вінниці почалася реконструкція історичної будівлі, в якій буде розташований найбільший у країні туристичний хаб.

Про це у Фейсбуці повідомив міський голова Вінниці Сергій Моргунов



«Нарешті приступаємо до практичної реалізації масштабного проєкту зі створення Туристичного хабу Вінниці – роботи з реконструкції приміщення стартували. Нагадаю, найбільший турхаб в Україні ми плануємо відкрити в самому центрі міста – це будівля по вул. Соборній, 89. У цьому році плануємо завершити І етап цього проєкту, а повноцінно Туристичний хаб Вінниці запрацює вже у 2022 році», – повідомив Моргунов.

Читати  Венеція стане доступною для людей з інвалідністю: у місті готують новий проєкт

За його словами, хаб поєднає зручні сервіси для гостей Вінниці з місцем для розвитку креативного підприємництва. Сучасний інформаційний центр, який запрацює у стінах туристичного хабу, зможе доповнити програми відвідин Вінниці цікавими пропозиціями як щодо міста, так і мандрівок регіоном. Він має на меті продовжити тривалість перебування туристів у Вінниці і, як наслідок, позитивно впливатиме на розвиток індустрії гостинності, створення нових робочих місць у цій сфері та збільшення надходжень до місцевого бюджету.

Читати  KyivNotKiev: в аеропорту Дубая офіційно виправили написання назви української столиці

Моргунов вважає, що майбутній простір хабу стане імпульсом для появи нових турів, маршрутів і пропозицій у різних сегментах місцевого туризму. Паралельно втілюватимуться проєкти для підсилення туристичної привабливості міста: реконструкція аеропорту, започаткування нових цікавих музеїв та поява майданчиків для великих культурних і ділових подій.

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *