Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Пригодницький роман французького письменника Жюля Верна “Навколо світу за вісімдесят днів” отримав немало адаптацій – для телебачення, фільмів, анімаційних стрічок і навіть відеоігор. І ось у березні 2021 року офіційно завершилися зйомки серіалу від BBC.



Серіальну адаптацію книги Жюля Верна “Навколо світу за 80 днів” представили першим тизером. Пригодницький серіал охоплює величезний чудовий світ дев’ятнадцятого століття. Головного героя Філеаса Фогга, який вирішив здійснити навколосвітню подорож за вісімдесят днів, щоб виграти парі у своїх компаньйонів з вищого світу, зіграв Девід Теннант, найбільш відомий за роллю Доктора Хто.

До Девіда Теннанта приєдналися Ібрагім Кома в ролі Жана Паспарту, завжди вірний і нестримний камердинер Фогга, і Леоні Бенеш в ролі впертої та хороброї журналістки на ім’я Ебігейл “Фікс” Фортескью. Журналісткою “Фікс” творці замінили інспектора Фікса, який був у книзі.

Читати  Авіакомпанія Air Ocean Airlines скасувала рейси з Києва до Івано-Франківська

Майбутній серіал є блискучою світовою адаптацією, яка здатна конкурувати з попередніми. Головні герої складають прекрасне тріо, подорожуючи по пустелях і джунглях і потрапляючи в більші неприємності.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *