Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Для цього на базі сувенірної крамнички туристичного центру “Вежа” організовано пункт посткросингу. Це стало можливим завдяки програмі міні-грантів сприяння розвитку культури, спорту, молодіжної політики та туризму.



Для проєкту розробили та надрукували серію акварельних листівок із визначними об’єктами та видами Маріуполя за роботами  місцевого фотохудожника Євгена Сосновського. Малюнки на дизайнерському картоні чудово підкреслюють маріупольську архітектурну самобутність, передають настрій та атмосферу старого купецького міста поблизу Азовського моря у минулому й сучасного яскравого міста мрії з історією сьогодні.

Читати  На Гаваях пройшов землетрус, який "розбудив" вулкан Кілауеа: шокуючі кадри

Команда гідів та адміністраторів Вежі стали першими, хто протестував та запустив проєкт, виконавши усі необхідні кроки, зазначені в правилах сервісу postcrossing.com.

Виникла ця ініціатива на початку 2000-х років та швидко набула світового масштабу. Посткросинг наразі став поширеною практикою у країнах-лідерах усіх континентів й Україна виключенням не стала. Українці посіли дев’яту позицію зверху за кількістю користувачів та за найбільшою кількістю відправлених листівок.

Читати  Пасажири аеропорту Гельсінкі зможуть перейменувати його на свою честь

З появою сервісу postcrossing.com,  слоган якого буквально та просто розкриває суть проєкту («Надішліть листівку та отримайте листівку від випадкової людини десь у світі!»), можливість відправити та отримати листівку від незнайомої людини з будь-якого куточку світу отримав кожен охочий, серед яких виявилося чимало маріупольців.

Але у такій справі було не без «але», адже попит народжує пропозицію, а бажання надіслати маріупольську фотокартку незнайомцю часом згасали за відсутності широкого асортименту.

Читати  Де не можна брати каву з собою або говорити іспанською: 15 дивних правил у різних країнах

При реєстрації на порталі сервісу кожен користувач може розмістити коротку інформацію про себе, окреслити коло інтересів та навіть висунути вимоги, яким заповітна листівочка повинна відповідати.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *