Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
В урочищі Городище на Івано-Франківщині лісівники облаштували новий оглядовий майданчик для туристів.

Про це повідомляє Івано-Франківське обласне управління лісового та мисливського господарства.



«Людвиківське лісництво славиться розгалуженою сіткою лісових доріг. Будівництво шляхів розпочалося у 2008 році та триває до сьогодні. Традицією для лісівників вже стало облаштування на лісових шляхах оглядових майданчиків, адже неймовірні краєвиди ялицево-букових лісів Бойківщини заслуговують на увагу. Урочище Городище не стало винятком. Саме тут нещодавно пролягла новозбудована лісівниками Вигодського лісгоспу лісова дорога і на місці, з якого відкривається панорама 10 карпатських вершин, працівники облаштували оглядовий майданчик», – йдеться в повідомленні.

Читати  США скасували обов'язкову перевірку здоров'я всіх пасажирів, хто прилітає в країну

За словами головного лісничого Людвиківського лісництва Михайла Павлика, з майданчика, зокрема, можна споглядати гору Гургулат, Круглу, Гребеник, крім того, добре видно звідси Плешу, Яйко Ілемське та Багонку.

Будівництво майданчика обійшлося лісгоспу близько у 50 тисяч гривень.

Як нагадали в управлінні, у 2018 році лісівники Вигодського лісгоспу облаштували перший оглядовий майданчик на Вишківському перевалі. Звідти відкриваються чудові краєвиди львівської Рожанки та Славська, а також неймовірні краєвиди урочищ Сіда, Городище та гірський хребет Вишківських Горган. Майданчик, за словами лісівників, дуже полюбився відвідувачам.

Читати  Стюардеса розповіла про щедрі подарунки від шейха після польоту

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *