Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
У столиці в межах Міської цільової програми розвитку туризму на 2019-2021 роки стартує пілотний проєкт з підготовки добровільних помічників розвитку туризму – “Академія гостинності”.


Про це під час пресконференції повідомила начальник Управління туризму та промоцій КМДА Марина Радова.

“Сьогодні ми оголошуємо про старт проєкту шляхом набору волонтерів. Цей проєкт буде реалізовано не тільки Управлінням туризму КМДА, а також партнерами з громадських організацій, структурними підрозділами КМДА. Ми запросили міжнародних експертів, які будуть проводити майстер-класи протягом цього навчання”, – сказала Радова.

Читати  Найвідоміший льодовик Італії може повністю зникнути через 15 років

 

Набір учасників проєкту здійснюється на конкурсній основі за результатами анкетування. Навчання на курсі безкоштовне.

Голова правління ГС “Всеукраїнська асоціація гідів” Яніна Гаврилова поінформувала, що навчання в академії міститиме три інтенсиви, де поєднані теорія та практика: “Київ – туристичний центр”, “Волонтерство в сфері гостинності”, “Практичні навички добровільних помічників розвитку туризму Києва”.

Читати  Мармурове море в Туреччині вкрилося коричневою піною, яка загрожує екосистемі

“У столиці ми маємо дуже багато підприємств сфери гостинності, проте наша програма спрямована вперше на підготовку саме волонтерів – добровільних помічників саме в туристичній сфері. Вони працюватимуть на туристичних локаціях, на місцевих івентах, допомагатимуть у туристичних інформаційних центрах. Сам курс складатиметься з 12 тижнів, і ми як тільки наберемо групи, одразу почнемо навчати наших волонтерів”, – додала Гаврилова.

Читати  Експерти назвали найбезпечніші міста світу: хто очолив рейтинг

За результатами навчання, що триватиме три місяці, слухачі “Академії гостинності” отримають теоретичні та практичні навички інформаційної підтримки туристів, дізнаються про тонкощі різних видів туристичної діяльності: гастрономічного, медичного, подієвого, спортивного, фестивального, візьмуть участь в екскурсійних програмах Києвом, а також ознайомляться на практиці з технікою самозахисту та надання першої домедичної допомоги.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *