Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

У місті Харбін, що в найпівнічнішій провінції Китаю Хейлунцзян, туристичний сезон в розпалі. Тисячі людей їдуть сюди, щоб спостерігати за гігантським містечком з льоду, що розпочало свою роботу 25 грудня.



Зимовий парк розваг “Світ льоду та снігу” спорудили вже 23-й раз. Його будують щороку до фестивалю снігу – навесні він тане.

Крижане місто “Світ льоду та снігу” у Китаї

Сніговий парк-місто Harbin Ice and Snow World розкинувся на площі понад 800 тисяч квадратних метрів. Найбільш захопливий вигляд воно має в темний час доби, коли вмикається ілюмінація.

Читати  Жити в казці: компанія Disney оголосила про будівництво власних містечок

Цьогорічне місто поділено на сім зон: світло Зимових Олімпійських ігор, святилище п’яти кілець, блискуча вершина, фантазійне крижане поле, радісне збирання, пристрасне снігове коло та летюча снігова гора.

Родзинка 23-го крижаного міста

Цього разу фест присвятили зимовій Олімпіаді, яка стартує у Пекіні у лютому 2022 року. На майданчику розмістили десятки інсталяцій. Зазначається, що це допоможе Олімпіаді “залучити 300 мільйонів осіб до занять льодовими та сніговими видами спорту”.

Читати  Найбезпечніші країни світу

Суперльодова гірка

Найпопулярнішу в туристів локацію цьогоріч оновили. Довжина гірки досягла 423 метрів, що є найдовшою за всю історію. Перепад висот еквівалентний 7-поверховому будинку.

Відвідувачі спускаються вниз з вершини із середньою швидкістю 100 метрів швидше, ніж за 10 секунд.

Крім того, Ice and Snow World розробив багато інтерактивних проєктів із відчуттям науки та техніки, таких як годинник століття, інтерактивні льодові барабани, 3D зондування льоду та інші льодові та снігові ландшафти, які змінюють колір через сприйняття звуку та тіла.

Читати  Держава хоче розвивати Чорнобиль: що побудують

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *