Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
У місті Дніпро темою цьогорічного Koval fest, який пройде 14-16 жовтня, обрали постапокаліпсис.

Про це повідомляє пресслужба Дніпровської міської ради.



«Цьогоріч основна тема Koval fest – постапокаліпсис, адже ми хочемо привернути увагу людей до того, що трапляється у світі: зміна клімату, вимирання тварин, життя під час вірусу. Також запрошуватимемо охочих створити найдовший в Україні металевий ланцюг», – анонсувала президентка ГО «Національна спілка митців з художнього металу» Тетяна Тицька.

Читати  Уряд схвалив концепцію держпрограми оздоровлення та відпочинку дітей до 2025 року

Як зазначили в міськраді, на Фестивальному причалі упродовж трьох вихідних охочі зможуть як поспостерігати, так і спробувати себе у куванні. На фестивалі влаштують чимало майстер-класів для дорослих і дітей. Усі запрошені митці працюватимуть в унікальних техніках.

«Koval fest проходитиме вже вчетверте. Дуже серйозно підійшли до організації: облаштували чимало локацій, а ще до Дніпра завітають близько 70 ковалів з усієї України», – сказав начальник управління культури департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Євген Хорошилов.

Читати  В Одесі квітнуть перші весняні квіти
Окрім майстер-класів, де можна буде відчеканити монету, зробити невеличкі підковки, на фесті ще й відбудеться виставка зброярів – представлять ковані ножі, сокири, молоти тощо. Також змагатимуться між собою ковалі.
Організатор й учасник фестивалю коваль Талісман розповів, що головною скульптурою, яку представлять на заході, буде триметровий металевий сокіл, що символізує назву одного із житломасивів Дніпра.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *