Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами
Міський голова Берегова Золтан Бабяк анонсував два фестивалі з угорським колоритом – фестиваль мисливських страв та “Гечанський вашар”.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.



“18 вересня, у суботу, відбудеться перший Яношівський фестиваль мисливських страв (захід пройде у Яношівському старостинському окрузі). Із самого ранку й до пізнього вечора для гостей заходу запланована насичена програма, зокрема конкурс найсмачніших мисливських страв та їхня дегустація, виставка трофеїв, стрільба з лука”, – написав Бабяк.

Читати  На Прикарпатті заробили понад 7 мільйонів гривень туристичного збору

Крім цього, на фесті мисливських страв буде також і дегустація місцевих вин, виступи музичних виконавців, танцювальних гуртів та дискотека.

За словами Золтана Бабяка, 25 вересня стартує фестиваль-ярмарок “Гечанський вашар” (він пройде у Гечанському старостинському окрузі в Берегівській тергромаді).

У програмі, як повідомив міський голова Берегова, виставка виробів народних умільців, експозиція-продаж дерев’яних меблів, садового інвентаря, зелених насаджень, меду, овочів та фруктів, свійських тварин тощо. Час роботи ярмарку із 7:00 до 15:00.

Читати  Wizz Air підвищує ціни на квитки: з чим це пов'язано

Як повідомляється, Берегівська тергомада об’єднує на Закарпатті села, де компактно проживають угорці України.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *