Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

Серед українських учасників в цьому році найбільшу виставкову площу займають Вінниця та Вінницька область (24 м.кв.), які спільно представяют туристичний потенціал свого регіону.



Міжнародна туристична виставка UITT стартувала сьогодні в Києві. В цьому році у зв’язку з карантинними обмеженнями виставку відкрили без традиційної офіційної церемонії, передає Travel Press Club.

Як відомо, виставка переносилася двічі через введених обмежень. Зараз виставка працює з дотриманням всіх правил протиепідеміологічної безпеки.

“UITT: Україна – подорожі та туризм”, яка буде проходити в Міжнародному виставковому центрі до 13 травня, представлено близько 20 регіонів і міст туристичної України. Всього в нинішньому списку вказано 49 учасників з України. Серед них 8 обласних державних адміністрацій, 10 міських рад і об’єднаних територіально громад, 2 національні природні парки, а також туроператори, об’єкти розміщення, спеціалізовані видання та ін.

Читати  Як гарантовано отримати місце біля вікна в літаку

Туроператори та туристичні офіси з 14 країн світу, 13 українських міст і регіонів протягом трьох днів будуть представляти свої пропозиції відпочинку під час літнього туристичного сезону. На виставці можна побачити національні стенди Грузії, Польщі та Болгарії, присутні Чорногорія і Хорватія.

Найбільшими стендами під час 26 Міжнародної туристичної виставки UITT стали стенд Турції (304 метра), туроператори TUI Ukraine (247 метрів) і Coral Travel (210 метрів), а також Болгарія (161 м.кв).

Читати  У Харківському зоопарку з'явився новий авіарій

Серед українських учасників в цьому році найбільшу виставкову площу займають Вінниця та Вінницька область (24 м.кв.), які спільно представяют туристичний потенціал свого регіону.

Сьогодні найбільший діловий захід виставки – Круглий стіл за участю посольств, Національних туристичних організацій, міністерств і адміністрацій, відповідальних за сектор туризму в іноземних державах для обговорення перспектив відновлення і збільшення туристичних потоків з України в інші країни світу в 2021 році, питання відкриття кордонів і відновлення повітряного сполучення, безпеки подорожей та інших нагальних питань туристичного ринку України та світу.

Читати  Діснейленд по-турецьки: як виглядає місто-привид з 530 покинутими замками, в яких ніхто не живе

12 травня під час UITT Комітет туризму торгово-промислової палати України проводить круглий стіл за програмами стимулювання внутрішнього та в’їзного туризму в Україні за участю керівників профільних асоціацій, представників Міністерства культури і інформаційної політики та експертів.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *