Контактна інформація

04050, Україна, м.Київ
метро Лукьянівська
вул. Юрія Ільєнко 5б

Зв'язок з нами

На сайті зібрана інформація про визначні пам’ятки, ремеслах і традиціях Синевирського краю. Тут також розміщена інтерактивна карта, яка допоможе спланувати подорож.



Офіційний туристичний сайт “Синевир.Горяни” створили для Синевирської громади. Тепер туристи, які вирушають на озеро Синевир, можуть заздалегідь спланувати маршрут, замовити екскурсію та дізнатися, як цікаво провести вікенд, передає “Закарпаття. Про головне”.

Читати  Німеччина посилила умови в'їзду для українських туристів: що змінилося

Сайт створено в рамках проекту “Інтерпретаційна культурно-пізнавальна подорож Синевир.Горяни”. Проєкт реалізується в рамках партнерської програми “Культура. Туризм. Регіони” Українського культурного фонду і Державного агентства розвитку туризму.

“Потрібно створити всі умови, щоб туристи, які приїжджають на Синевир, більше дізнавались про його жителів, їх культуру, традиції, історію та проводили тут кілька днів, а не годин. Це збільшить кількість ночей, які проведуть туристи в Синевирській громаді, що сприятиме створенню нових робочих місць та зростанню доходів місцевих жителів. Все це стане можливо завдяки новому туристичному сайту “Синевир.Горяни”, – прокоментувала менеджер проекту Мар’яна Мисик.

Читати  ЄС видалить Україну зі списку безпечних держав через сплеск коронавірусу

На сайті зібрана інформація про визначні пам’ятки, ремеслах і традиціях Синевирського краю. Тут також розміщена інтерактивна карта, яка допоможе спланувати подорож.

Цей сайт буде об’єднувати туристичну дестинацію Синевир, туристичні маршрути і турпродукти, історичні місця, факти, коментарі, фото і відео контент.

Автори проєкту запрошують до співпраці гірських провідників і гідів, екскурсоводів, які представляють свої туристичні маршрути, власників місць розміщення і проживання, перевізників.

Читати  Одна з українських авіакомпаній має намір відновити польоти до Риму: деталі

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *